LG G2 ses problemi

Sponsorlu Bağlantılar

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 ses problemi
Arkadaşlar LG G2 kullanıyorum telefonda aramalarda ahizeden ses karşıya gitmiyor ama hoparlöre alınca ses gayet iyi gidiyor Skype de falan aynı sorun yok Skype aramalarında ses hem ahizedeyken hem de hoparlördeyken hayret net karşıya gidiyor ne gibi bir problem olabilir?

yavuzgevd

Üye
slm aynı sorun benım telefonda da var sen nasıl çözdün bunu.

mürteza16

mürteza16

Üye
Çözdün mü?

yavuzgevd

Üye
Hayir çözemedim sen nasil çözdün?

fg514

Üye
mikrofonda sorun olabilir degis tercih ederim

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
discoveryde de aynı sorun oluyo benim arkadaş viberi yükleyince oldu demişti?

fg514

Üye
aslnda benim kardesimde kullaniyo ama herhangi bi sorunla karsilasmadi sen bide viberi dene ben bi kardesime yuklettireyim yazarm burayasebekesel bi durumda olabilir normal aramalarda sorun oluyotsa kesin sebekede sorun vardr

divani

divani

Üye
Arkadaslar hepinize merhaba.
Bu sorunla ilgili gercekten donanimsal bir sorun yoksa ki bu %10 ihtimal, cihazinizin alt kismindaki sesi alan kisim yani mikrofon kismindaki kucuk deliklerin tikanmasidir butun sorun. Htc one serisinde de ayni sorun yogun olarak mevcut idi.
Gelelim cozumune LG G2 nin arka kapagini acmak gayet basittir. Sag veya sol kenardan lutfen ek birsey kullanmadan sadece tirnaginizin yardimiyla yavas yavas acin cikardiginiz kapakta bulunan kucuk delikleri bir toplu igne yardimiyla tek tek temizleyin. Kapagi cikaramayan arkadaslar cikarmadan da yapilabilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt