teknosa artık vermiyor önsipariş ile veriyordu şuanda 75 tane kallmış 13:40 itibariyle dün ben kaydolodum ama oturduğum adresdeki daire numarasını yazmayı unutmuşum o heyecanla aradığımda değiştirilmediğini bi kereye mahsus giriş yapılabildiği söylendi telefonumu bıraktım kazanılmış bir hakkı bana vermek zorundasınız diyerek kapamak durumunda kaldım . ne yapabilirim :S
qarapapaq mail ime cevap gelmiş konu ile ilgilenicez diye tabi ilgilenen yok merkez ofisi arıyorum açan yok müşteri hizmetleri aynı tutumda. güvenliğe tembihlicez gelen olursa alacak en kötü.bu hafta dağıtılırmı acaba bayramdan önce
Arkadisima gelmis fakat bana sanirim hala gelmedi eve gidince bakicam malum hala calisiyoruzMaalesef gelmedi zaten hiç bir bilgi verilmemiş kime gönderildi ne zaman gönderildi bir mail atar insan yollandı yazıyor sadece takip etme şansınız 0 gelirse gelir gelmezse gelmez gibi bişi olmuş bu
Arkadisima gelmis fakat bana sanirim hala gelmedi eve gidince bakicam malum hala calisiyoruzMaalesef gelmedi zaten hiç bir bilgi verilmemiş kime gönderildi ne zaman gönderildi bir mail atar insan yollandı yazıyor sadece takip etme şansınız 0 gelirse gelir gelmezse gelmez gibi bişi olmuş bu
Bugn aradm lg must hizmetlerini aras kargo.ile verilcegini solediler bugun baslamislar kargolamaya kendiminkini arastan takip ediyorum henuz adima birsry cikmamis adresde dairr no eksik ondn surekli sorguluyorum )
Bugn aradm lg must hizmetlerini aras kargo.ile verilcegini solediler bugun baslamislar kargolamaya kendiminkini arastan takip ediyorum henuz adima birsry cikmamis adresde dairr no eksik ondn surekli sorguluyorum )