Lg g2 radyo nasıl aktif edilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 radyo nasıl aktif edilir ?
Arkadaslar dün istiklaldeki teknosada lg g2 radyo lu gordum nasil aktif edip radyoyu cikarmis versiyonu 4.2.2 bendekiyle ayni ayrica turkce

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Avrupa romunda radyo var.

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Vay be ben pcsiz aktif edebilirmiyim

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sanmiyorum

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
kardeşim bende lg g2 almayı düşünüyorum ama tedirginim ısınıyo ve oyunlardan optimizasyon yok dediler bide senden duyim böyle şeyler var mı kullanıcı olarak bana bi yardımcı ol be gözüm

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
kardeşim bende lg g2 almayı düşünüyorum ama tedirginim ısınıyo ve oyunlardan optimizasyon yok dediler bide senden duyim böyle şeyler var mı kullanıcı olarak bana bi yardımcı ol be gözüm

Lg g2 kullanicisiyim daha ole bir sorunla karsilasmadim. Oyun optimasyon konusnda gta sanandreas disinda kasan oyunla karsilasmadim. Gerci gta sanandreas oynunu ios disinda stabil calistigini görmedim. İsinma konusu evet telefon isiniiyor fkt gunluk kullanimda değil.oyun oynarken dha cok. İnternette fln isinmio yani

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
Tmm kardeşim sağol

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Arkadaslar dün istiklaldeki teknosada lg g2 radyo lu gordum nasil aktif edip radyoyu cikarmis versiyonu 4.2.2 bendekiyle ayni ayrica turkce

Lg bolumunde dun bi arkadaş radyoyu paylasti root olmadan aktif yapilabilir yaziyor konuya bakabilirsin

hakfad

Üye
been denedim netsiz çalışmıyor

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
ss

hakfad

Üye
roort yapmıştım radyoyu çıkardım ondan olabilirmi orjinal romu nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz