Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg g2 radyo nasıl aktif edilir ?
Sponsorlu Bağlantılar
Dr.Watson
Üye
Konu Sahibi
Lg g2 radyo nasıl aktif edilir ?
Arkadaslar dün istiklaldeki teknosada lg g2 radyo lu gordum nasil aktif edip radyoyu cikarmis versiyonu 4.2.2 bendekiyle ayni ayrica turkce
IchigoKurosaki
Üye
Avrupa romunda radyo var.
Dr.Watson
Üye
Konu Sahibi
Vay be ben pcsiz aktif edebilirmiyim
IchigoKurosaki
Üye
Sanmiyorum
aliemreyetgin78
Üye
kardeşim bende lg g2 almayı düşünüyorum ama tedirginim ısınıyo ve oyunlardan optimizasyon yok dediler bide senden duyim böyle şeyler var mı kullanıcı olarak bana bi yardımcı ol be gözüm
kardeşim bende lg g2 almayı düşünüyorum ama tedirginim ısınıyo ve oyunlardan optimizasyon yok dediler bide senden duyim böyle şeyler var mı kullanıcı olarak bana bi yardımcı ol be gözüm
Lg g2 kullanicisiyim daha ole bir sorunla karsilasmadim. Oyun optimasyon konusnda gta sanandreas disinda kasan oyunla karsilasmadim. Gerci gta sanandreas oynunu ios disinda stabil calistigini görmedim. İsinma konusu evet telefon isiniiyor fkt gunluk kullanimda değil.oyun oynarken dha cok. İnternette fln isinmio yani