Yardım ARTIK USANDIM LG G2 Plug Pop sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
ARTIK USANDIM LG G2 Plug Pop sorunu
SELAMIN ALEYKUM arkadaslar lg g2 de plug pop diye bir hizmet var ve sanirim bu lollipopta kalkmis yani bende calismiyor otg ile hicbisey takamiyorum bunun bir cozumu varmi yada sadece ben mi yasiyorum ayni sorunu yasayanlar varmi

karayel90

karayel90

Üye
Evet doğrudur plug pop özelliği kalktı lolipop güncellemesiyle

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
peki nasil cozebiliriz herhangi bir yolu varmi

gttrk

gttrk

Üye
Plug & pop ile otg tanımamanın alakası yoktur arkadaşlar. otg kablosuna bağladığın donanım desteklenmiyor olabilir veya otg bozuk olabilir. mesela oyun kolu takıyorsan tanımıyor olabilir veya Flash bellek takıyorsan formatı ntfs olduğu için açmıyor olabilir. Flash bellek formatını fat32 olarak biçimlendirmek gerekir. ama sebep plug pop değildir, plug pop sadece bir animasyon ve takılan şeylerle birlikte çalışabilecek uygulama önerileri.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
hmm cevabiniz için teşekkür ederim yani sadece o animasyon gelmiyor birde fat32 olmalı peki mouse ve klavye falan da baglanmiyor onlar ne olacak
otg kablo sağlam ayrıca başka kablolar da denedim su samsung un yazılım desteği gibisini görmedim önceden samsung vardı simdi pişman oldum resmen lg çoğu seyden kırpıyor

gttrk

gttrk

Üye
önemli değil. ben de g2 kullanıcısıyım ve lollipoptan kitkata döndüm. kablosuz mouse dahi kullanabiliyorum. ama lollipopta iken de kullanabiliyordum. belki modeli desteklemiyordur diyeceğim ama mouse ve klavye hep aynı driver ile kullanılabiliyor. bir anlam veremiyorum gerçekten.
dorimanx kernel kullanıyorum şu an, önceden de cloudy kernel kullanıyordum. uygun bir kernel flashlamak çözüm olabilir mi acaba?

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
peki lollipopta ikem mouse klavye vs kullanabiliyordun yani herhangi bir cihazda sıkıntı yaşadınmi acaba kablodan olabilirmi ayni kabloyu asus zen 6 da galaxy k zoom da ve note 4 de denedim sorun cikmadi cift tarafli usb var bir tek o calisiyor otgden onun da usb ucunu kabloyla takiyorum gene gormuyor

Son düzenleme:
gttrk

gttrk

Üye
yok ikisinde de bir sorun yașamadım. logitec a4 microsoft gibi donanımlar kullanmıştım hep. hiçbir cihazda sıkıntı yașamadım. hatta uygun bir uygulama ile ntfs bile açılıyor. șu an cloudyflex 2.8 kullanıyorum. vaktin varsa indir flashla. custom rom ile gelen kernel sayesinde çalışıyor olabilir bence veya donanımı tanımıyor olabilir. daha fazla marka dene.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
hmm peki telefona takinca ekranin isigi yaniyor hic tepki vermiyor hatta twrpden girdim bakmaya orda otg usb var aktif degil basiyorum bisi gelmiyor bu custom rom kernel falan cekiniyorum ya twrp rootu bile korkarak attim bu islerde hic bilgim yok telefoncuya falan gotursem atarmi ve pek bu islere girmek istemiyorum kernel rom falan baska bir yolu yokmudur sence kablo farkedermi biraz baktim biri kabloyu degisince sorun kalmadi demis cunku cift tarafli flash bellegii aciyor sorun kabloyla baglayamamam

gttrk

gttrk

Üye
kabloyu değiştirerek dene tabi klavye mouse değiştir. bence zaten stock yani el değmemiş hali ile de açıyordur her şeyi.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
selamin aleykum gttrk ilgilendigin icin cok tesekkur ederim sorunu buldum gibi bugun aksama kadar ugrastim kabloyu telefonun girisinden biraz cikartip yukariya kaldirinca algiliyor mouse ve klavye hatta okutamadigim flasi okuttum cok sukur artik sarj girisinde problem oldugunu anladim tekrar tesekkur ederim artik orayi degistirtirim iyi aksamlar
bu arada dedigin gibi telefona isindim sanki kamera sorunumu cozdum otg yi buldum seside kafaya takmiyorum net ve guzel cikmasi onemliymis en onemlisi 1 sn surmeden odaklaniyor telefon

gttrk

gttrk

Üye
haha tebrikler. sevindim senin adına :)

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah :)