★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

muslumreis

muslumreis

Üye
Ben %0 otomatik kullanmama ragmen %56 gosteriyor otomatigi kapattim %25 30 civarina aldim yine %56 bende mi sorun var anlamadim

Hayirli olsun hocam gule gule kullanin
Teşekkürler iyi forumlar :cool

Luck Star

Luck Star

Üye

galiba kendi rekorumu kırdım :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
next lock screen kullanıyorum açınca bu seferde lg nin kendi kilit ekranı geliyor lg nin kendi kilit ekranını devre dışı bırakma şansım varmı?

Luck Star

Luck Star

Üye
kilit ekran ayarlarına git. kilit ekran tipini yok olarak seç.

Luck Star

Luck Star

Üye
onları standart kullanıyorum zaten her zaman

manguru022

manguru022

Üye
onları standart kullanıyorum zaten her zaman
İYi dayanmıs bizimkisi neden dayanmıyor bu kadar baska bir room felan mı kurdun yoksa orjinal mı hocma ? ben kitkatım bide lollipop gecmeyın dediler sarj az gidiyor diye sen lollipop da almıssın bide bunu :D

Luck Star

Luck Star

Üye
lolipop ama cloudy g2 3.3 kullanıyorum. batarya clibration yaptım ve yaklaşık 2 hafta geçti. yeni rom kurulunca şarj kendine gelmiyor hemen. suan cok iyi durumda eğer güç tasarrufu acmazsam 6 saat alıyorum. güç tasarrufu film izlerken aşırı ise yarıyor. Yabancı dizi izliyorum 13 bölüm yani toplam bir sezonu tam şarjla izledim.

manguru022

manguru022

Üye
Anladım bende o room muş felan hic anlamadıgım icin atmıyorum s4 ten gectım lg ye s4'e göre kat kat iyi diyebilirim ama yani bu haliyle bile :D

nokia 603

Üye
Benim bir sorunum var gt racing 2 oynarken kalabalik yerlerde optimum ve yuksek grafikte hissedilir fps dusmesi yasadim baska tel olsa neysede g2 yani a330 s800 olmuyor yani

Luck Star

Luck Star

Üye
Anladım bende o room muş felan hic anlamadıgım icin atmıyorum s4 ten gectım lg ye s4'e göre kat kat iyi diyebilirim ama yani bu haliyle bile :D
stock 20c kitkat çok çok iyi. şarj olarak 10c en iyisi. lolipop güncellemesini fazla deneyemedim

nokia 603

Üye
Arkadaslar lollipop root yontemini sizin agzinizdan dinlesem diger sitelerdekini anlayamiyorum

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Arkadaşlar Almanya 20D kitkat romu indirebilecegim bir link verirmisiniz. lg firmware sitesinden inmiyor 16GB için lazım.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
arkadaşlar az önce lg back up ile yedekleme yaptım. Dosya yöneticisinden baktığım zaman toplam 9 gb olan dosyalar, yedekleme dosyasında 2 gb görülüyor. Bu durum normal mi? Telefona hard reset atacam. Dosyaların tam yedeklenmesini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

nokia 603

Üye
Arkadaslar onerdiginiz lollipop stock rom var mi v30d kullaniyorum 6 saat ekran suresi bile alamiyorum

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Arkadaslar onerdiginiz lollipop stock rom var mi v30d kullaniyorum 6 saat ekran suresi bile alamiyorum
6 saat normal mobil veriyle kullanımda çok bile ben dün 3g 2g akşama kadar akşamda wi-fi 5 saat ekran aldım çok iyi bence oyun falanda oynadım 3g kullandım genelde .
Lolipop cloudy 3.3 ten iyi rom yok sarj stabilite bakımında çok başarılı . Başka rom deneme bile .

Üst Alt