Öyle dedin diye hemen değiştiriyorlar mı ve değiştirdiklerinden emin misin ?İlla şarj isteyen jb 4.2.2 yüklesin. Sürüm arttıkça şarj azalır. Cihaz 2 senelik olanlar garanti bitmeden pili değiştirsin. Çok çabuk bitiyor veya pil bir anda %20azaliyor diye gidin garantiye. Şahsen öyle gelen cihazın pilini değişiyorum hemde bakmadan.
Hayirli olsunBeni ekleyin g2 32gb beyaz ile araniza katildim cihaz kitkatla geldi cloudy atsammi hemen
teşekkürler cihaz kitkat ile geliyo ama lollipop guncellemesi yok d802tr cihazim paralel ithalat degilHayirli olsun
Telefon boot olmuyor hocam sanırsam yok sadece pc ye doenload modda bağlayıp twrp ye girebiliyorumkitkat bootloader var mı?
kitkat bootloader bir zıp dosyası. twrp den flashlaniyor. cloudy 3.3 kurcaksan bu şart. twrp giriyorsa korkma bişe olmamışTelefon boot olmuyor hocam sanırsam yok sadece pc ye doenload modda bağlayıp twrp ye girebiliyorum
Acaba hazır root ve twrp varken direk cloudy romu kursam düzelebilir mi
Hocam ben bulamadım dosyayı link atar mısınız eğer bu da olmassa bu halde direk stock atsam sıkıntı çıkar mıkitkat bootloader bir zıp dosyası. twrp den flashlaniyor. cloudy 3.3 kurcaksan bu şart. twrp giriyorsa korkma bişe olmamış
Hocam bu ne linki mobilden girilmiyor daLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rom yükler gibi yükleniyor ancak önce wipe at internal storage hariç seç.
bunu installdan yükle. cloudy romu gibi yükleme ekranı geliyor. lolipop veya kitkat yukliycekzen seç onu. cloudy 3.3 lolipop seçiliyor. sonra bitince restart aticak ama sorarsa recovery gelmesini sağla. yani restart System değil recovery seçersin gerçi önemli değil belli tuslarla yine girersin twrp.
sonra installdan lolipop romu yükle.
Cloıdy mi stock muindirme linki bu başka yok bende. mega app v2 indir google play e oradan iner
Hocam parlaklik yuzde kacti
%100 ancak güç tasarufundayken full en bile en fazla %50 ye eş oluyor.Hocam parlaklik yuzde kacti