★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
İlla şarj isteyen jb 4.2.2 yüklesin. Sürüm arttıkça şarj azalır. Cihaz 2 senelik olanlar garanti bitmeden pili değiştirsin. Çok çabuk bitiyor veya pil bir anda %20azaliyor diye gidin garantiye. Şahsen öyle gelen cihazın pilini değişiyorum hemde bakmadan.

• Beğen
Tepkiler: metallistm

marist

marist

Üye
İlla şarj isteyen jb 4.2.2 yüklesin. Sürüm arttıkça şarj azalır. Cihaz 2 senelik olanlar garanti bitmeden pili değiştirsin. Çok çabuk bitiyor veya pil bir anda %20azaliyor diye gidin garantiye. Şahsen öyle gelen cihazın pilini değişiyorum hemde bakmadan.
Öyle dedin diye hemen değiştiriyorlar mı ve değiştirdiklerinden emin misin ?

nokia 603

Üye
Beni ekleyin g2 32gb beyaz ile araniza katildim cihaz kitkatla geldi cloudy atsammi hemen

Aybars1979

Aybars1979

Üye
lg g2 32gb lolipo yüklü 3 haftalık 2. el aldım aldığım kişi güvenilir yani o konuda sıkıntı yok. bu 3 hafta süre zarfında 2 kez (wifi bağlantısı var görünüyor) wifi gitti yani face, market vb açılmıyor aç kapa yaparak çözdüm ama kafamı kurcaladı karşılaşan varmı benim cihazdamı durum bu yada önerisi olan?

nokia 603

Üye
Arkadaşlar nolur yardım edin bayramlık gün d802 cihazıma cloudy g3 yüklemeden önce flaşlamamız gereken bir dosya var onu flaşladıktan sonra telefon BOOT CERTIFICATION error veriyo telefonda ywrp 2.8.6.1 kurulu recoverye girebiliyorum
Cloudy g3 ü otg den mi flaşlayım yoks stock mu lazım

Luck Star

Luck Star

Üye
kitkat bootloader var mı?

nokia 603

Üye
kitkat bootloader var mı?
Telefon boot olmuyor hocam sanırsam yok sadece pc ye doenload modda bağlayıp twrp ye girebiliyorum
Acaba hazır root ve twrp varken direk cloudy romu kursam düzelebilir mi

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefon boot olmuyor hocam sanırsam yok sadece pc ye doenload modda bağlayıp twrp ye girebiliyorum
Acaba hazır root ve twrp varken direk cloudy romu kursam düzelebilir mi
kitkat bootloader bir zıp dosyası. twrp den flashlaniyor. cloudy 3.3 kurcaksan bu şart. twrp giriyorsa korkma bişe olmamış

nokia 603

Üye
kitkat bootloader bir zıp dosyası. twrp den flashlaniyor. cloudy 3.3 kurcaksan bu şart. twrp giriyorsa korkma bişe olmamış
Hocam ben bulamadım dosyayı link atar mısınız eğer bu da olmassa bu halde direk stock atsam sıkıntı çıkar mı

Luck Star

Luck Star

Üye

rom yükler gibi yükleniyor ancak önce wipe at internal storage hariç seç.

bunu installdan yükle. cloudy romu gibi yükleme ekranı geliyor. lolipop veya kitkat yukliycekzen seç onu. cloudy 3.3 lolipop seçiliyor. sonra bitince restart aticak ama sorarsa recovery gelmesini sağla. yani restart System değil recovery seçersin gerçi önemli değil belli tuslarla yine girersin twrp.

sonra installdan lolipop romu yükle.

nokia 603

Üye

rom yükler gibi yükleniyor ancak önce wipe at internal storage hariç seç.

bunu installdan yükle. cloudy romu gibi yükleme ekranı geliyor. lolipop veya kitkat yukliycekzen seç onu. cloudy 3.3 lolipop seçiliyor. sonra bitince restart aticak ama sorarsa recovery gelmesini sağla. yani restart System değil recovery seçersin gerçi önemli değil belli tuslarla yine girersin twrp.

sonra installdan lolipop romu yükle.
Hocam bu ne linki mobilden girilmiyor da

Luck Star

Luck Star

Üye
indirme linki bu başka yok bende. mega app v2 indir google play e oradan iner

Luck Star

Luck Star

Üye
cloudy 3.3 kesinlikle. eğer batarya süresi istersen kitkat romlar dene

Luck Star

Luck Star

Üye

lg g2

muslumreis

muslumreis

Üye
Selam beni de dahil ederseniz sevinirim. Lg g2 siyah :)

Üst Alt