Arkadaşlar telefon açılışta ses efektini nasıl kaldırabiliriz açılırken sesiz açılmasını istiyorum lolipopa güncellemesinden sonra nerden kapatılır bilemedim
Teşekkür ederim
İşaretli yeri tamamen kısarsan açılışta ses gelmez.
Malesef böyle burası maxicepte g2 kullanan yok sanırım [emoji1]Bumu kullanici klubu bende xaha aktif bisey bekliyofum modasimi gecti acaba![]()
Katiliyorum donanim haber falanda herkes ilgilenmiyo ama cok kalabalik ama en azindan cevap bulabiliyoruzMaxicep gittikce gereksizlere kayiyo kullanicilara bakilirsa ilk sayfada sayi muthis ama forum can cekisiyo kuraklik heryere yansiyo tabi.
Jelatinsiz kullan ben öyle kullanıyorum çizik yok şükür inş olmazda [emoji1]Valla bilemeeim 5 jelatin aldim 7 liraya paket hic hasar gormemis ama bukuk duruyo yapistirsam yapisir ama adama mesaj attim bakalim ne diyevek
Katiliyorum donanim haber falanda herkes ilgilenmiyo ama cok kalabalik ama en azindan cevap bulabiliyoruz
5 tanesi 7.70 tl ye ekran koruyucu aldim inanilmaz kalitesiz cikti goruntu kalitesini baya dusurdu ya
Kilit ekrani yazisi var orda aslinda da istediginiz gibimikilit ekranına yazı yazılabilir mi bildirim şeklinde
Kilit ekrani yazisi var orda aslinda da istediginiz gibimi
Kilit ekranı ayarlarından yapılabilir yazı yazma.aynen hocam böyle ama yazıyı ortalamak istiyorum
Ne oldu aklima geldi bende kullandam diyodumJely bean kullanan var mı ?
Sırf sarj için geçeceğim lollipop kullanıyorum 3g kullanmaya elim varmıyor içiyor birazcık sarji[emoji1]Ne oldu aklima geldi bende kullandam diyodum
Ama video izledim cok cok yavasmis kitkata gore
Cpu z bakma sen yanlış gösteriyorSen bi gec begenirsen ende geceyim yalniz lolipopta bataryayi 1900mah gosteriyor cpuz