★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

66muko

66muko

Üye

cinaski12

Üye
Arkadaşlar telefon açılışta ses efektini nasıl kaldırabiliriz açılırken sesiz açılmasını istiyorum lolipopa güncellemesinden sonra nerden kapatılır bilemedim

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Arkadaşlar telefon açılışta ses efektini nasıl kaldırabiliriz açılırken sesiz açılmasını istiyorum lolipopa güncellemesinden sonra nerden kapatılır bilemedim

İşaretli yeri tamamen kısarsan açılışta ses gelmez.

avast

avast

Üye
Bumu kullanici klubu bende xaha aktif bisey bekliyofum modasimi gecti acaba :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Maxicep gittikce gereksizlere kayiyo kullanicilara bakilirsa ilk sayfada sayi muthis ama forum can cekisiyo kuraklik heryere yansiyo tabi.

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR, avast, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
avast

avast

Üye
Valla bilemeeim 5 jelatin aldim 7 liraya paket hic hasar gormemis ama bukuk duruyo yapistirsam yapisir ama adama mesaj attim bakalim ne diyevek
Maxicep gittikce gereksizlere kayiyo kullanicilara bakilirsa ilk sayfada sayi muthis ama forum can cekisiyo kuraklik heryere yansiyo tabi.
Katiliyorum donanim haber falanda herkes ilgilenmiyo ama cok kalabalik ama en azindan cevap bulabiliyoruz
5 tanesi 7.70 tl ye ekran koruyucu aldim inanilmaz kalitesiz cikti goruntu kalitesini baya dusurdu ya

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Valla bilemeeim 5 jelatin aldim 7 liraya paket hic hasar gormemis ama bukuk duruyo yapistirsam yapisir ama adama mesaj attim bakalim ne diyevek

Katiliyorum donanim haber falanda herkes ilgilenmiyo ama cok kalabalik ama en azindan cevap bulabiliyoruz
5 tanesi 7.70 tl ye ekran koruyucu aldim inanilmaz kalitesiz cikti goruntu kalitesini baya dusurdu ya
Jelatinsiz kullan ben öyle kullanıyorum çizik yok şükür inş olmazda [emoji1]
Ne jelatin ne kap

avast

avast

Üye
Dusmezde insallah

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
ERHAN58

ERHAN58

Üye
kilit ekranına yazı yazılabilir mi bildirim şeklinde

66muko

66muko

Üye

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Jely bean kullanan var mı ?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Ne oldu aklima geldi bende kullandam diyodum
Ama video izledim cok cok yavasmis kitkata gore
Sırf sarj için geçeceğim lollipop kullanıyorum 3g kullanmaya elim varmıyor içiyor birazcık sarji[emoji1]
Ben full 3g kullanmak istiyorum ve geceyi de geçirsin bir zahmet 3000mah yani [emoji1]
Lollipop akıyor ama sarj da akıyor .

avast

avast

Üye
Sen bi gec begenirsen ende geceyim yalniz lolipopta bataryayi 1900mah gosteriyor cpuz

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Sen bi gec begenirsen ende geceyim yalniz lolipopta bataryayi 1900mah gosteriyor cpuz
Cpu z bakma sen yanlış gösteriyor
Video izledim şimdi galerideki açılış sürelerinde jb yavaş kalıyor ms olarak ama fark var biraz hissettirecek kadar .
Lollipop kitkata göre çok iyi jelly beanda baya hız düşüşü olacak yani ama şarjın kitkata göre çok daha iyi olduğunu biliyorum .

Üst Alt