★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Cyanogenmod 12 offical sürüm an itibariyle lg g2 için çikmistir akşam yükleyip nasıl birşey olduğunu yazarim.. ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dragonmhmt ve lazye

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Lolipop gelsede şu rom işine girmesem bu gidiş girecem gibi :D

Luck Star

Luck Star

Üye
:D ben yükledim arayüz ve geçiş efektleri mükemmel ancak bazı eksiklikler var bunları 1hafta içinde güncellemeyle vericeklermiş mesela navbar butonları yer değişmiyor gibi..

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Okulda telefon elimden kaydı betona düştü. Hem de ekranın üzerine. Aklım gitti yerden alıp bakarken. Allah'tan slim armor takılıydı. Bi problem çıkmadı :D Tek problem gece yatarken telefonu sessize alıp sabah uyandığımda normal moda almış olması.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve lazye
Luck Star

Luck Star

Üye
Okulda telefon elimden kaydı betona düştü. Hem de ekranın üzerine. Aklım gitti yerden alıp bakarken. Allah'tan slim armor takılıydı. Bi problem çıkmadı :D Tek problem gece yatarken telefonu sessize alıp sabah uyandığımda normal moda almış olması.

o daha büyük sorun :D romdan kaynaklanıyor galiba g3 romlarda veya başka romlarda olmuyor sadece stock romda...

Anil-D

Anil-D

Üye
lg g2 kullananlar ekran ve sarj suresi atabilirmi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Esimin cihazindan gunluk ortalama 5 dk konusma harici eline aldigi yok 7.5 gune denk geliyo tam 5110 bile dayanmaz bu kadar :ehe

Daha 25 saati de var :gul:

• Beğen
Tepkiler: lazye
Anil-D

Anil-D

Üye
Esimin cihazindan gunluk ortalama 5 dk konusma harici eline aldigi yok 7.5 gune denk geliyo tam 5110 bile dayanmaz bu kadar :ehe

Daha 25 saati de var :gul:
oha felaket ama ekran onemli olanyav ekran suresi 6 7 8 veriyormu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dostum kac aykikla ne ilgisi var bunun gittikce performansi dusen bataryalar yok artik.Eski bi deger bu cihaz o zamanlar 8 aylikti suan 1 seneyi gecti durum hala ayni yeni bi deger olunca onu da atarim.G2 yi sarj konusunda arastirmana incelemene gerek yok ozelden de konustuk senle suan sarji en iyilerden biri.

Anil-D

Anil-D

Üye
Dostum kac aykikla ne ilgisi var bunun gittikce performansi dusen bataryalar yok artik.Eski bi deger bu cihaz o zamanlar 8 aylikti suan 1 seneyi gecti durum hala ayni yeni bi deger olunca onu da atarim.G2 yi sarj konusunda arastirmana incelemene gerek yok ozelden de konustuk senle suan sarji en iyilerden biri.
:bigstar::ehe

Luck Star

Luck Star

Üye
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
slim armor kılıf kullanan var mı?

marist

marist

Üye
Launcher programlari cok sarj yer mi ? Yoksa normal bir uygulma gibi mi yer ?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Lolipop video geldi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: as467
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O ikonlar ne oyle G2 G3 karmasi begenmedim pek

Üst Alt