Okulda telefon elimden kaydı betona düştü. Hem de ekranın üzerine. Aklım gitti yerden alıp bakarken. Allah'tan slim armor takılıydı. Bi problem çıkmadıTek problem gece yatarken telefonu sessize alıp sabah uyandığımda normal moda almış olması.
romdan kaynaklanıyor galiba g3 romlarda veya başka romlarda olmuyor sadece stock romda...Çok ilginç bi durum :hmm:o daha büyük sorunromdan kaynaklanıyor galiba g3 romlarda veya başka romlarda olmuyor sadece stock romda...
Bazen yine titreşimde oluyor sabahÇok ilginç bi durum :hmm:
oha felaket ama ekran onemli olanyav ekran suresi 6 7 8 veriyormuEsimin cihazindan gunluk ortalama 5 dk konusma harici eline aldigi yok 7.5 gune denk geliyo tam 5110 bile dayanmaz bu kadar
Daha 25 saati de var![]()
Parçalamis resmenoha felaket ama ekran onemli olanyav ekran suresi 6 7 8 veriyormu

cihaz kac aylikEsimin cihazindan gunluk ortalama 5 dk konusma harici eline aldigi yok 7.5 gune denk geliyo tam 5110 bile dayanmaz bu kadar
Daha 25 saati de var![]()
Dostum kac aykikla ne ilgisi var bunun gittikce performansi dusen bataryalar yok artik.Eski bi deger bu cihaz o zamanlar 8 aylikti suan 1 seneyi gecti durum hala ayni yeni bi deger olunca onu da atarim.G2 yi sarj konusunda arastirmana incelemene gerek yok ozelden de konustuk senle suan sarji en iyilerden biri.

Ben kullaniyorum biraz kaba ama alisiyorsun hemde cok saglam koruyor.slim armor kılıf kullanan var mı?
Launcher programlari cok sarj yer mi ? Yoksa normal bir uygulma gibi mi yer ?