★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Lolipop ile çözülür belki bu durum daha öncede görmüştüm böyle olanları belki bendede oluyordur arada bir telefon kendi kendine bildirim veriyor kullanılan miktar 1 kalan tl 2 diye bende paket olduğu için tl kesilmiyor ama paket olmasa kesebilir sanırım

esmeran3

esmeran3

Üye
selamin aleyküm lg g2 aldim yeni ama telefonun kamerasi umdugum gibi hic degil afedersiniz bi b.ka benzemiyo geceleri on ve arka kamera rica etsem bunu duzeltmenin bir yolu var mi varsa nedir yardimci olursaniz sevinirim telefon gayet guzel kamera konusunda berbat

UpOneTR

UpOneTR

Üye
selamin aleyküm lg g2 aldim yeni ama telefonun kamerasi umdugum gibi hic degil afedersiniz bi b.ka benzemiyo geceleri on ve arka kamera rica etsem bunu duzeltmenin bir yolu var mi varsa nedir yardimci olursaniz sevinirim telefon gayet guzel kamera konusunda berbat
ön kamera benide tatmıin etmedi heleki stok g2 romunda çok kasıyo felan g3 romu yükledim kasma gitti fakat işte kalite berbat

esmeran3

esmeran3

Üye
ya tefonu aldim bi hevesle ama samsunga geti doncem bu gidisle s4 u kamera konusunda ozlemeye basladim denilebilir.

dayannight

dayannight

Üye
Lolipop ile çözülür belki bu durum daha öncede görmüştüm böyle olanları belki bendede oluyordur arada bir telefon kendi kendine bildirim veriyor kullanılan miktar 1 kalan tl 2 diye bende paket olduğu için tl kesilmiyor ama paket olmasa kesebilir sanırım
aynen durduk yere şu kadar bytes kullanıldı kullanım miktarı 1 lira bildirimi geliyor.Sinirden paket alacam artık:(
evet kamerası iyi değil karanlık çekimlerde çok bekletiyor.Eski telefonum daha seri çekiyordu.Fotoğraf çekiyorsun millet beklemiyor çekti zannediyor kamera yürürken çekmiş çıkıyor:D

esmeran3

esmeran3

Üye
lolipop 5,0 ile insallah duzelir yoksa SAMSUNG devam LG yine pismanlik demem insallah

gentlemans_27

Üye
Arkadaslar merhaba benim soyle bir sorunum var.ogrenciyim ve oturdugum ev zemin kat olmasi itibariyle sebeke az yerde cekiyo yani zaman zaman gidip geliyo.sıkıntım su evden disariya cikinca sebeke full oluyo fakat beni aradiklarinda ulasilamiyo diyo.telefonu yeniden baslattigimda duzeliyo.bu sadece dedigim gibi sebekesiz ortamdan sebekeli ortama gecince oluyo.bunu nasil duzeltebilirim yardimci olurmusunuz.sebeke secimini otomatik de yaptim wdcma da yaptim duzelmedi.engelli listesi bos.aklima tek gelen cozum sim kartim baya eskidi acaba ondan mi diye sim i yenilemek.yoksa garantiye mi gondermeliyim.simdiden tesekkur ederim

dayannight

dayannight

Üye
Telefonu bazı sorunlar yüzünden iade ettim.Bunlar, kamera malum flaşlı çekimlerde sorun vardı.Karşı tarafın sesi bazen anlaşılmayacak kadar kötü geliyordu.Telefon mobil veri kapalıyken sürekli tl harcıyordu.Konuda da bahsettim.
Birde bazen alt katlarda bazen çekmiyor.Diğer telefonları denedim aynı yerde onlar çekiyor.
Gps performansı beklediğim gibi değil.Glonass ı olan bir telefon sonuçta.Bazen çabuk bağlanıyor bazen de bekletiyor.Tariflerde geriden takip ediyor.

Son olarak ekranda karanlıkta beyaz arka planda sağ üst köşede hafif sarılık gördüm.Belki normalde de böyledir yada ışık vurunca öyle görünüyordur.Bilemiyorum sizlerin g2 lerinde nasıl? Bunu görünce telefonu iade ettim.

Diğer tl harcama,kamera,gps sorunları neysede.Karşı tarafın sesinin net olarak anlaşılmaması ve ekran sorunu ciddi sorunlardı.
onun dışında telefon ram çok kullanmasına rağmen çok uygulama ve oyun yükledim kasma ve donma yok.Oyunları çok seri açıyordu.

Bataryası da iyiydi uygulama,müzik,internet ve oyun 4-5 saat ekran süresi verdi ve pilde 2 gün dayandı.Normal kullanımda 3 gün rahat gitti.
Kumanda özelliğide güzel.Bunlarda beğendiğim tarafalarıydı.

Not:Bunları telefonu kötülemek için yazmadım.Belki bana sorunlu telefon denk geldi yoksa beğenerek aldığım bir telefondu.Servise vermedim.Çünkü servislere güvenmiyorum.Bana sorun yok yazıp yazılım güncelledik diye telefonu verebilirlerdi.Zaten paralel ithalat servislerini ne olduğunu duymuşsunuzdur.Riske girmedim iade ettim.

Ayrıca g2 alacaksanız iade sağlayan sitelerden alın şartlarını okuyun.Bazı mağazalar ve n11 gibi yerlerden telefon alınca sim kart takınca veya wifi kullanınca iade almıyorlar.Şimdi ben öyle yerden alsaydım iade edemeyecektim.Sim kart takmaden telefonun görüşme kalitesi anlaşılmıyor.
Artık başka telefonlara bakıyorum.Şimdilik 400-450 liralık ucuz bir telefon alacağım.Bütçeme göre nexus 5,g2 ve xperia z alabiliyordum.G2 yi beğendiğimden g2 yi tercih etmiştim.

Dediğim gibi bu yazı bilgilendirme amaçlı g2 alacaklar ve yeni alanlar bunlara dikkat etsin.Hatta bunun için konu açmayı bile düşünüyorum.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Vay abi ya. Foto cekelim dedik rezil olduk bu nasil bi kameradir sozde 13mp

dayannight

dayannight

Üye
Vay abi ya. Foto cekelim dedik rezil olduk bu nasil bi kameradir sozde 13mp
aynen öyle.Neyse sen yeteneklisin yada şanslısın profile bakarsak kaç tane telefon değiştirmişin öyle? bununda icabına bakarsın:D Birde birşey soracam ekranı beyaza alınca üst taraflarda hafif sarılık var mı sanki sarı ışık tutuyorlarmuş gibi? şu pixel test uygulamalarında ve telefon test kodundaki ekran testinde bakınca belli oluyor.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
aynen öyle.Neyse sen yeteneklisin yada şanslısın profile bakarsak kaç tane telefon değiştirmişin öyle? bununda icabına bakarsın:D Birde birşey soracam ekranı beyaza alınca üst taraflarda hafif sarılık var mı sanki sarı ışık tutuyorlarmuş gibi? şu pixel test uygulamalarında ve telefon test kodundaki ekran testinde bakınca belli oluyor.
Ekrandan yana sikintim yokda iste kamerasi kotu geldi artk yoksa cok sevmistim g2 yi en iyisi ip5 e geciyim artk

marist

marist

Üye
Wi-fi olunca baya fark ediyormuş :)

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
marist

marist

Üye
Buda başkası

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
marist

marist

Üye
Ekran parlaklığı %50 ve otomatik seçili

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kamera kotu falan degil gece cekiminde odaklamada fazla beklettigi dogru ama cektigi fotograflar guzel daha aksam bi dunya foto cektim evet bekletiyo ama iyi fotolar yakaliyo gece cekimi her telefonda kotudur.G2 ile cekilen fotolar forumda mevcut ben de eklerdim ama cep telefonu forografciligi konusundan takip edebilirsiniz.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bence de G2'nin kamerası iyi, kullanmasını bilene tabi.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Vla 9 ay oldu tek şikayetim yok :)

caps6

caps6

Üye
bende denedimde flaşlı çekimlerde odaklanmak için bekletiyor.Beklemek gerekiyor.Flaşsız çekimlerde hızlı.
Ekran parlaklığı %50 ve otomatik seçili
değerler iyi normal kullanımda 2 gün rahat gider

esmeran3

esmeran3

Üye
Samsung Galaxy S4 aldım tekrar iyi ki de bunu aldım kurban olurum samsunga

Üst Alt