UpOneTR
Üye
G3 romuOto video yu bi denermisin hangi rom bu boyle stock degil sanirim 5.0 mi
G3 romuOto video yu bi denermisin hangi rom bu boyle stock degil sanirim 5.0 mi
Sagolasin dostumHareketlerde var o ayar

Hareketlerde ters cevirdiginde durduran ayar var hareket ettiginde kayboluyosa gozu algilamiyor telefonHareketlerde var o ayar
Clodi kullaniyorum memnunumarkadaşlar rom önerisi lazım cloudy g3 2.1 mi optimus g3 1.4.1 mi yoksa sizin önerileriniz neler acaba teşekkürler.

Clodi kullaniyorum memnunum![]()
cm11 iyi aslında belamızı arıyoruz gibime geliyor 
Alalı 5 gun oldu telefonu 4 gundur kullaniyorum hic bir kusuru yok sarjida normal kamera daha iyi radioda var2.0 çok kötüydü umarım 2.1 bizi pişman etmez arkadaş ile birlikte yükleyeceğizcm11 iyi aslında belamızı arıyoruz gibime geliyor
![]()
Alalı 5 gun oldu telefonu 4 gundur kullaniyorum hic bir kusuru yok sarjida normal kamera daha iyi radioda var
Bildigin g3
cm11 çok iyi her konuda ama sıkıldık biraz rom arıyoruz. bu arada paranoid anroid rom kuran var mı ?

5.0 portlari deneyin o zaman cm haricindesen yeni almışsın biz alıştık şarjın iyi olmasına en ufak bir şarjın az gitmesinde rom değişiyoruz.cm11 çok iyi her konuda ama sıkıldık biraz rom arıyoruz. bu arada paranoid anroid rom kuran var mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
her yerde unoffical lg g2 paranoid diye konular açılmış ama kendi sitesinde var linki![]()

Kumandayi tanitiyorsun ve oluyolistede olmayan( tv,uydu alıcısı )markalarında kumanda olarak çalışmıyor? bunun bir yolu var mı?
Evrensel kumanda var sag alttalistede olmayan( tv,uydu alıcısı )markalarında kumanda olarak çalışmıyor? bunun bir yolu var mı?
tamam buldum gerek kalmadıKumandayi tanitiyorsun ve oluyo
Avea kullanirken bana da oldu cozum var mi bilmiyorumarkadaşlar g2 de sorunum var.Mobil ağlar kapalı olduğu halde açıkmış gibi tl harcıyor.Bu sorunla karşılaşan oldu mu ne yapmam gerekir? uygulamaları sildim fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi.