★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kumandayi tanimadi sadece kapatma tuşunu tanittim zorla oda calismiyo :(
Ilginc ilk taniyip sonra calismadigi bende de oldu ama ikinciye tanitinca sorunsuz calistiriyorum yeni nesil tvlerde zaten direkt marka secip bagliyorum her gittigim evi ekledim listeme her evde kumanda bende :blush:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ilginc ilk taniyip sonra calismadigi bende de oldu ama ikinciye tanitinca sorunsuz calistiriyorum yeni nesil tvlerde zaten direkt marka secip bagliyorum her gittigim evi ekledim listeme her evde kumanda bende :blush:
Ahaha bende onu düşündüm de iste bizimki arçelik listedede yok kumandayi iste neyse bidaha denerim

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Tanıtırken telefonun neresine tutucam
Sag ost köşe degilmi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sol ustte siyah bi nokta var oraya

Polymath

Polymath

Üye
Gps sorunu yaşayan varmı arkadaşlar? Bende g2 32 gb var. Wıfı ıle cok rahat buluyor ama 3g ve gps ile en az 100 metre hatalı buluyor düzgün çalışmıyor ?

dayannight

dayannight

Üye
bende denedim tüplü tv lerin bazılarını hiç tanımıyor.Birde genelde uydu kullandığım için pek işe yaramıyor.Sadece ses kısma açma kapama.Aslında bendeki uydu alıcısının kumandasıda olsa iyi olurdu:D
Tuplu tupsuz diye bi ayrim yok kumanda tuslarini tanitip deneyin.
Ben vantilator bile calistiriyorum
vantilatör nasıl oluyor? yeni nesil vantilatörler kumandalı mı yoksa bendeki eski açma kapama düğmeleri var sadece:D klimaları iyi kontrol ediyor dışarda rahatsız olunca işe yarıyor:D

Son düzenleme:
UpOneTR

UpOneTR

Üye
bizim tv ile koltuk arasında 7 metre var ve gücü yetmiyo telefonun ama bi metreden çalıştırıyo tamamdır :D

dayannight

dayannight

Üye
Gps sorunu yaşayan varmı arkadaşlar? Bende g2 32 gb var. Wıfı ıle cok rahat buluyor ama 3g ve gps ile en az 100 metre hatalı buluyor düzgün çalışmıyor ?
evet telefonu almadan önce bunun gibi yorumları görmüştüm. Çevrimdışı kullanınca bazen geriden takip ediyor.Diğer telefonlarla kıyasladım.Bazılarına göre geç bağlanıyor.Kalitesi biraz düşük.Forumlarda görmüştüm kapağı çıkartıp arkasına kağıt felan koyuyorlarmış düzeliyormuş.Gps le fazla işim olmadığı için sorun olmuyor.

Polymath

Polymath

Üye
Zaten onda duruyor ayar kardesim..hepsinid3 denedim

Polymath

Polymath

Üye
evet telefonu almadan önce bunun gibi yorumları görmüştüm. Çevrimdışı kullanınca bazen geriden takip ediyor.Diğer telefonlarla kıyasladım.Bazılarına göre geç bağlanıyor.Kalitesi biraz düşük.Forumlarda görmüştüm kapağı çıkartıp arkasına kağıt felan koyuyorlarmış düzeliyormuş.Gps le fazla işim olmadığı için sorun olmuyor.
Aynen kardesim bende aldikdan.sonra ogrendim malesef,suan isime yaramiyor ama yarayacagi tutuyorr bazenn..

baldik38

Üye
bene aldım 32 gb yarın geliyo .)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Video izliyorum telefondaki uygulamadan ben hareket edince video duruyo bunu nasil kapatcaz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ayarlar / Ekran / Akilli video deaktif et

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
:o allahallah video izlerken secenekler tusuna tiklayip ayarlara gel orda da olmasi lazim akilli video onu dene bi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Oto video yu bi denermisin hangi rom bu boyle stock degil sanirim 5.0 mi

Üst Alt