UpOneTR
Üye
Gittigidiyorarkadaşlar şarj aletim kırıldı orjinal şarj aleti nerden bulabilirim
Gittigidiyorarkadaşlar şarj aletim kırıldı orjinal şarj aleti nerden bulabilirim
arkadaşlar şarj aletim kırıldı orjinal şarj aleti nerden bulabilirim
En az 40 tl dirservisinden talep edeblirsin
Gittigidiyordan 25e 2 adet aldik bi sorun cikmadi orjinal diye aldik amae orjinal diyor tabi kırk lira olcak
ki kulaklığı bile 40 45 tl civarı

orjinal değildirde tabi orjinal olmayınca illa sorunlu olcak diye bi kaide yokGittigidiyordan 25e 2 adet aldik bi sorun cikmadi orjinal diye aldik ama![]()
sen öle dedin ya bide bozuluyomuş yakın zamanda 
3 ay once bi tane g2 icin 2 hafta once g3 icin aldik sıkıntısı yokorjinal değildirde tabi orjinal olmayınca illa sorunlu olcak diye bi kaide yoksen öle dedin ya bide bozuluyomuş yakın zamanda
![]()
bozulursa bidaha alırız 
3 ay once bi tane g2 icin 2 hafta once g3 icin aldik sıkıntısı yokbozulursa bidaha alırız
![]()
Allah bozdurmasınHayırlı olsun [emoji4]Benide ekleyin![]()
Bence twitter programından kaynaklı birşeydir diye düşünüyorumGencler nova launcher yüklü twitterdan fotografli twit gönderemiyorum normal twit gonderebiliyorum sadece bu hatayi alıyorum sildim yukledim veriyi temizledim değişen bir sey yok
Birkac arladasta sıkıntı yok o yuzden kuluptekilere sormak istedim.Bence twitter programından kaynaklı birşeydir diye düşünüyorum
Selam ikon paketinizin adi nedir ?
Dogru twrp yuklerken flash kernel yazdiKernel çözüttüğü için. Dorimanx kur.

Kumandayi tanimadi sadece kapatma tuşunu tanittim zorla oda calismiyoTuplu tupsuz diye bi ayrim yok kumanda tuslarini tanitip deneyin.
Ben vantilator bile calistiriyorum