★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Tabiki her zaman yardımcı olurum zaten 2 tema paketi 1 de ikon paketin var favorimdir efsane :) quickmemo için skitch adli program var indir bi bak istersen alttan çekilip gelen kısa yollara ekleniyor cm de quick memo gibi oluyor bir de clipper adli program var lgdeki kopyala dediğin şeyleri hafızada tutuyor ya cm de yok ama programla halloluyor :) quickremote yükleniyor zaten ..
Tamamdır kardeşim aklımda olsun bunlar :) saol

marist

marist

Üye
Ben bugün %100 ve %100 otomatik parlaklıkla, çoğunlukla mobil veriyle, Clash of Clans ve Dead Trigger 2 oynadım; kısaca telefonu ağlattım. 4 saat ekran süresi aldım. Bu telefon beni büyülüyor, nazar deymesin.
Çok fazla aktif olmadıkça bence alınır 4 saat ekran süresi. Benim pilde sorun var mi yok mu anlayamadım ki , sorun olduğunu bilsem garantiye gonderirdim, ama tamire giden telefonda da hep sıkıntı oluyor o yuzden de useniyorum

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Aşırı kullanmama ve telefonu zorlamama rağmen en kötü 3 saat ekran süresi alıyorum orjinal romla.

@Luck Star internal storage dahil wipe atıp otg kablosu yardımıyla cm romu attım. 1 sorum ve 2 ricam var. Kendimiz zil sesi ekleyemiyor muyuz? Rica olarak da QuickMemo, QuickRemote gibi LG uygulamalarını kullanıyorsan ve kullandığın tema paketi veya ikonların linkini atar mısın? Çok sordum, kusra bakma. :)

Son düzenleme:
marist

marist

Üye
Aşırı kullanmama ve telefonu zorlamama rağmen en kötü 3 saat ekran süresi alıyorum orjinal romla.

@Luck Star internal storage dahil wipe atıp otg kablosu yardımıyla cm romu attım. 1 sorum ve 2 ricam var. Kendimiz zil sesi ekleyemiyor muyuz? Rica olarak da QuickMemo, QuickRemote gibi LG uygulamalarını kullanıyorsan ve kullandığın tema paketi veya ikonların linkini atar mısın? Çok sordum, kusra bakma. :)
İyiymiş oyun da dahilse baya iyi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Sebeke üzerinden gun boyu internetteyim oyun oynamadan ve ekran parlakligi %100 otomatik konumda.Gunler suren ortalama bi kullanimda degil 17 saatlik kullanimda alinmis bir deger.

marist

marist

Üye

Sebeke üzerinden gun boyu internetteyim oyun oynamadan ve ekran parlakligi %100 otomatik konumda.Gunler suren ortalama bi kullanimda degil 17 saatlik kullanimda alinmis bir deger.

Çok iyi :)
Buda benim 27 saatlik kullanım ve karışık internet oyun uygulama paket veri ile

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Benide ekleyin :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Şaka. Gibi antutudan 27k aldi
Z1compact bile 40k aldi :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bahsi geçecek bi uygulama degil zaten.
Bu arada z1 compact da kötü bir telefon degil.
Compact sonucta
Neyse denedigim telefonlar arasinda hosuma en cok gide. Telefon oldu bundan sonra orta segment tanimiyorum. Bunda kalcam stokda daha iyi tavsiye ettiginiz rom var mi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Piyasa fiyatinin bu cihaza yazik ettigine inaniyorum 650-700 liraya temiz g2 alinabiliyor malesef

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
Sucrofe

Sucrofe

Üye

CM :good:

Boran20

Boran20

Üye
Bu da benden olsun arkadaşlar :) İnternet ve müzik yoğun olarak kullanıldı.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
ERHAN58

ERHAN58

Üye
arkadaşlar şarj aletim kırıldı orjinal şarj aleti nerden bulabilirim

Üst Alt