★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Sadece muzik odakli kullanacaksan philipsin sporcu turuncu renkte bi kulakligi var basslar falan On numara ben kullaniyirum 60 lira civari bise teknosada dur link bulayim

Onerirm gercekten kulaklik hastaligi vardrda evde birsuru kulaklik var :)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
En üst sol köşede 3.4 cm bir sarı leke oluştu bende...

Luck Star

Luck Star

Üye

Onerirm gercekten kulaklik hastaligi vardrda evde birsuru kulaklik var :)

Lg g2 kulakligi.ile kiyasladin mi acaba dostum hangisi iyidir :) birazdan almaya gidicem

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Lg g2 kulakligi.ile kiyasladin mi acaba dostum hangisi iyidir :) birazdan almaya gidicem

Lg kulakligi bunun yaninda nedirki dostum kulanma geregi bile duymadim bi iki kere kulandim bidaha asla dedim mikrofon yok yalniz muzik icin linkteki

Luck Star

Luck Star

Üye
Lg kulakligi bunun yaninda nedirki dostum kulanma geregi bile duymadim bi iki kere kulandim bidaha asla dedim mikrofon yok yalniz muzik icin linkteki

Sabah aksam icinde bile muzik dinliyoruk ayip ediyon :) ama skype felan da yapiyodum ara da neyse bakariz çaresine d&r da 42 lira

goldda bu fiyata var bu dimi almaya gidiyorum kardeşim ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Evet lucky kardesim dgrudr

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Beyler telefona root, rom ve eski orijinal romuna dönme gibi şeyleri bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Usta ismini google da aratirken bir yerde yorumlara rastladim 20 yorumun 19i cok iyi bi tanesi basslari.kuvvetli degil dedi inanmadim ama dogru degildir umarim :D

Valla ben memnunum unideyken arkdslarim hep alirdi ben kulanmadgimda hayran kalirlardi sahsen kulakligima

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla ben memnunum unideyken arkdslarim hep alirdi ben kulanmadgimda hayran kalirlardi sahsen kulakligima

Golda geldim almaya internette 37 burda 50 sacmaliga bak eve gelmesini bekliycekmisim heh . Tovbe ya :) adama sordum 106db eh idare eder dedi sanki db e gore kalite artiyo

Luck Star

Luck Star

Üye
Golddan webden alisveris yapan varmi veya magzadan webdeki fiyattan alabilrmiyiz

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Evet alabilirsin bicok uygun fiyat web alisverise oluyor zaten

Luck Star

Luck Star

Üye
Luck Star

Luck Star

Üye
Urbanears bakiyorum iyimidir acaba

The SLayeR

The SLayeR

Üye
philipsi doyorsan evet gecen sene ben 40 a aldim snra bi ara 60 lira oldu simdilerde 40 50 gene dur bide urban earsa bakam

The SLayeR

The SLayeR

Üye
fiyat sorun degilse urbanearsta alabilirsin

The SLayeR

The SLayeR

Üye
vala kardesim kullnmadim yanlis yonlendrme yapmayim yorumlara falan bakmaya calis simdi ne desem sahsi olur

s8n5r

Üye
Merhabalar bende LG G2 kullanıcısıyım, beni de listeye eklerseniz sevinirim :-)
LG G2 32 GB Black

Üst Alt