Arkadaşlar G2'de şebeke üzerinden görüntülü görüşme var mı?
Benim acimdan s800 islemci olmasi yane oyunlarda mukmmel hiz mukemmel fu ll.hd ekranla duvar kagtlari bile ilgimi ceker oldu ve tabiki kumanda olarak kullanilmasi cok isime yariyor![]()
valla kardeşim ben 1 ay araştırdım Z1 mi G2 mi Diye bütün yollar G2 ye çıktı hatta canlı test ettim bunu daha önce yazmıştım Z1 alınacaksa sadece sağlamlığından dolayı alınır diğer özellikler için kesinlikle G2 Alınır buna kamera da dahil,Cihazı 1 aydır kullanıyorum hiç pişman değilim![]()
Aynen katılıyorum
Beyler şuan doğruyu söylemek gerekirse en iyi 2 telefon G2 ve nexus5 , gidip note3'e yada z1'e 2000 küsür lira veren adam biz bu kadar ucuza alıp daha iyi bir cihaza sahip olunca ister istemez kıskanıp g2 yi felan kötülüyorlar.
z1; ekran o seviyedeki bir telefon için berbat denebilir. kamera gündüz çekimi iyi fakat gece kötü yine.
+ ekranı 5" olmasına rağmen telefon aşırı derecede büyük .ele avuca sığmıyor yani
şuan alınabilecek en iyi telefon diyebilirim . ancak yeni çıkan htc one -s5-z2 lerle kıyaslarsak z2 birazcık daha iyi durumda kalıcak ekran ips oldu
yani almış olan da alıcak olan da doğru seçim yapar. şahsen 2000tl ile note3 almaya gittiğim telefoncudan g2 alıp geldim iyi ki de note3 exynos modeli almamışım...
Aynen note 3 almaya gttim parada vardi dedim bidaha samsung asla heleki samsung kullanan biri olarak asla bidaha ve saticininda onermesyle ve tabiki aklimdydi bidr yakindan grunce bnim icin guzel bir tercih oldu paramda cebime kaldi tabi 32gbtin farkini verdim ama icim rahat hafzadan dolayi
Rica ederim simdiden hayirli olsun gule gule kullsnGörüşleriniz için teşekkürler yarın sipariş vereyim ben o zaman
Lg turkiyeye mail attim bugun donmusler guncellemenin test asamasinda oldgu ama nisan ayinda kesin olarak vereceklerini soylemisler mailde
Şarj o kadar uzun gidiyorki, telefon şarjdayken hiç led ışığına bakmadım ama ilk şarj ettigimde kontrol edecegimSlm arkadaşlar, bir sorum olacak, g2 şarza taktığım zaman şarz lambası 3 veya 4 saniye arayla yanıp sönüyor, daha önce sanki direkt yanıyordu,veya benmi yanlış hatırlıyorum ,sizde nasıl oluyor? ??
Slm arkadaşlar, bir sorum olacak, g2 şarza taktığım zaman şarz lambası 3 veya 4 saniye arayla yanıp sönüyor, daha önce sanki direkt yanıyordu,veya benmi yanlış hatırlıyorum ,sizde nasıl oluyor? ??
Evet bugün telefonu aldım çok beğendim iyiki Z1den vazgeçmişim![]()
Saol kardeşimHayirli olsun kardesim
