Hayırlı olsun, gule gule kullanEvet bugün telefonu aldım çok beğendim iyiki Z1den vazgeçmişim![]()

Arkadaşlar dün akşam benim cihaza güncelleme geldi ama ne özellikler geldi bilmiyorum fakat cihaz acayip hızlandı şu an resmen ucuyor![]()
Arkadaşlar dün akşam benim cihaza güncelleme geldi ama ne özellikler geldi bilmiyorum fakat cihaz acayip hızlandı şu an resmen ucuyor![]()

Hayirli olsun . 4.4.2 kitkat yani son sürüm geldi.
Hayirli olsun darisi bize![]()
ne özellik geldiğini bilmiyorum ama gayet basarılı bir güncelleme olduğu kesin.Hangi Rom Bilmiyorum onu nasıl anlıyoruz?Senink avrupa romu heral
Hangi Rom Bilmiyorum onu nasıl anlıyoruz?
Ekran goruntusu attigin biryer vardi ya. D80210b_XXX-XX
Ortadaki xxx yazan yerde
Hkg yaziyorsa hong kong
Evet HKG Yazıyor. İyimidir bu HKG?
Bilmem ki. Hong kong japonya oluyor iyidir heralde.
iyidir herhalde

Arkadaşlar benim Sol hoparlörden az ses çıkıyo yada ben öle zannediyorum sizede varmı böyle birşeyTamam herhangi bi sorun yokmuş![]()
face den alıntıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAndroid 4.4, Kitkat güncellemesi 20 Nisan'daLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'de. Lütfen takip etmeye devam edin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hadi bakalım.Hayırlısı.
Yok valla, zaten ilk defa android kullaniyorum bu zamana kadar hep iphone kullandim o yuzden su an hiz farkettim baskada bisey dikkatimi cekmedi.Gozune hizdan baska bi degisiklik carptimi ?