★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

hamdicem

Üye
gmd nin aynısımı yoksaarkadaşlar 2ay önce asphalt 8i marketten indrebiliyordum sildim şimdi geri yüklücem markette bulamıyorum.
pcden bakıyorum playa var ama uyumlu dğeil diyo
Evet ayni sorun bende var oyunu sildim pcden yukledim guncelleyin dedi markete gidiyorum cihaziniza uyumlu degil uyarisi veriyor bi cözüm yolu bulamadim

Uhops

Uhops

Üye
Telefonun kendi kamera uygulamasında hafif karanlık ortamda fps düşmesi oluyor mu sizde?

hamdicem

Üye

İndirme Linki
LG G2 Rootsuz Radyo Aktif Programı
sitelerde gezerken bunu buldum bi arkadaş paylasmış emeğine saglık rotsuz radio süper çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
Luck Star

Luck Star

Üye

beyler root olmadan ekranda çıkan saydam bi tuş ile aşşağıdaki navigasyon tuşları gizlenebiliyor ama ekrana dokununca tekrar çıkıyor yani sürekli öyle kalmıyor eğer root atmadan gizleyebiliyorsa . bunun devamınıda sağlayan bişeyler vardır. bilen gören duyan varmı acaba ? :D

Beyler bu arada dropboxtan daha güzel bir uygulama buldum .

Adı Copy

hemde depolama alanı ücretsiz 15gb ile başlanıyor. ve telefona uygulamayı yükleyince +5 gb daha veriyor.

bu link refferal linkidir bu linkten kayıt olunca bana 5gb daha geliyor. yardımcı olmak yada olmamak size kalmış olanlara teşekkür ederim . ancak gerçekten dropboxtan iyi. .

link =

esiroglu

Üye
8 cekirdek.daha fazla isinir ayrica cekirdek sayisi onemli.degil islemciler farkli cunku hadi s4 te snapdragon1000 gibi mesela yeni model boyle olsa 8 cekirdek 2.5ghz felan hadi iyi.diycem de cidden oyle degil kardesim

S4 avrupa versiyonu snapdragon s600 islemcisi var ve o seninkinden iyi 4 cekirdek.oldugu.halde. 8cekirdekli olan islemcide open gl destegide yok. Sensorler derken pek kuanmadigim icin yorum yapamam ama ekran kararmasi pat diye oluyor lg g2 de onceki telefon nokia x6 da bile cok yumusakti

Soyle bi durum var s4 te lg g2 de veya htc one xperia z felan hepsi.cok iyi telefon hepsi yapmak istedigin tum ihtiyaclarini cok iyi karsilar burda onemli nokta fiyati. Olay da burda zaten lg g2 nin en iyi yani bence s4 un piyasa fiyatini birden dusuren g2 oldu.
Merhaba ben eski bir s4 ve yeni bir lg g2 kullanıcısı olarak s4 şüphesiz güzel bir cihaz ama donanım olarak lg g2 daha iyi ben s4 de real racing 3 oynarken 10 dakikada telefon ateş gibi oluyor du g2 de 1 saat e yakın oynadığım da ise sadece az bi ısınma oluyordu lakin s4 daha iyi oyun performansı veriyordu bide şu An 4.2 sürümünde s4 verdiğimde 4.3 vardı ve en pis tarafı bu hali ile g2 Asphalt 8 ı markette görmüyor Ha memnunmuyum evet çok hızlı ve stabil bir cihaz.. Şarj olayina gelince kullanımları dayanarak g2 s4 u ikiye katlıyor tabi benim cihazlarimda şimdilik bu kadar saygilarimla...

• Beğen
Tepkiler: KD1907
ousta

ousta

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
4,4gelsede yazsak suraya 4,4geldi diye

Uhops

Uhops

Üye
Haftaya 4.4 gelecek galiba.

zeynepuysal

Üye
G2 gerçekten çıktığı anda piyasaya damga vurmuştu gelmiş geçmiş en iyi hatta performansı ne yüksek telefon diyebilirim çok beğendigim memnuniyetle kullandığım bir telefon..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
4.4 ü merakla beklemekteyiz.
Bir an önce gelse bari .

Luck Star

Luck Star

Üye
Hala gelmedi 4.4 dün gece t-mobile geldi 4.4 ....

messevim

messevim

Üye
Arkadaşlar ben g2 min orjinal şarjını kaybettim. İstanbul da ikamet eden varsa onun banka hesabına para yollayacağım bana g2 bayii lerin den şarj adaptörü alıp adresime yollayabilir mi ?

Bulunduğum yerde lg bayisi yok. sormadığım telefoncu geçmediğim mağaza kalmadı ama orjinalini bulamadım. internettede yok malesef. şimdilik idareten samsung makinası aldım ama oda çok geç dolduruyor

nefret46

nefret46

Üye
32 gb'in tükendiği anlardayım. :( kart destegi de olsa bu cihaz alır başını gider

Luck Star

Luck Star

Üye
Bana 16gb fazla geliyor :)

e_memet88

e_memet88

Üye
Arkadaşlar şu an bir yazılım güncellemesi yapıyor telefon acaba 4.4 mu geldi?

güncelleme sonrası telefon hakkında 4.4 yok da neyin nesi bilen var mı?

• Beğen
Tepkiler: omursevim
omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar şu an bir yazılım güncellemesi yapıyor telefon acaba 4.4 mu geldi?
Mehmet kitkat,mı güncelleme merak ettim

güncelleme sonrası telefon hakkında 4.4 yok da neyin nesi bilen var mı?

e_memet88

e_memet88

Üye
Malesef değil hala daha jb 4.2

Üst Alt