★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Aga öylesine mi soruşturuyorsun yoksa cidden takas edecek misin? Bence büyük hata edersin...

bugün yine telefoncuları gezdim bir yere girdim s4 1.400 tlydi dedim abi takas yapalım lg g2yle dedi bir arayıp sorayım dedi aradı sonra üstüne 500 tl vercekmişim 900 tlden sayıyormuş g2yi kalsın dedim başka bir yere girdim s4 varmı dedim var dedi takas oluyormu dedim lg g2yle olur dedi sonra sordum s4 orjinalmi diye spot dedi kafayı yedim gene :) arkadaşlar lg bu kadar kötümü ya samsungun adı çıkmış lg diyince insanlar uzak duruyor

• Beğen
Tepkiler: LimePie

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Sen delisin hocam ...

Luck Star

Luck Star

Üye
bugün yine telefoncuları gezdim bir yere girdim s4 1.400 tlydi dedim abi takas yapalım lg g2yle dedi bir arayıp sorayım dedi aradı sonra üstüne 500 tl vercekmişim 900 tlden sayıyormuş g2yi kalsın dedim başka bir yere girdim s4 varmı dedim var dedi takas oluyormu dedim lg g2yle olur dedi sonra sordum s4 orjinalmi diye spot dedi kafayı yedim gene :) arkadaşlar lg bu kadar kötümü ya samsungun adı çıkmış lg diyince insanlar uzak duruyor

abi senin yaptığını cidden başka biri yapmaz....
bikere telefoncuya herhangi bişey satsan değeri 1000tl ise telefoncu 900 der 1100 e satar...
sen gidip sıfırı 1600olan s4 ile sıfırı 1400 olan cihazları takaslmak istiyorsun hemde telefoncuda .
tabikide senden kazancak adam . çünkü adamlar sıfır telefon satarken kar etmiyor.
babamın arkadaşının eminönü turkcell bayisi var çok iyi biliyorum .
satıcaksan sahibinden.com dan sat LG G2 ni . alıcaksan sıfır al yada yine orda
hangi devirde yaşıyoruz telefoncu mu kaldı.

• Beğen
Tepkiler: chatlaxserdar
Never Back Down

Never Back Down

Üye
acıyorum ...

superfresh

Üye
Bu telefonun bataryasına bir şey olursa, telefon ıskartaya mı çıkıyor, yoksa servis batarya değiştirebiliyor mu?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sende G2 var s4 ile mi takas ediyorsun anlamadim..?

superfresh

Üye
Mantıklı olmadığı için ben de anlamaya çalışıyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Mantıklı olmadığı için ben de anlamaya çalışıyorum.

Yok öyle bir şey, bataryaya bir şey olunca, cihaz atılır mı hiç? :D Iphone'un da çıkmıyor bataryası, Xperia S,Z,Z1,Zultra... bunlarda da çıkmıyor... Böyle bir çok model var. Bataryaya bir şey olduğunda servis değiştirecektir, duruma göre garanti kapsamında olur ya da ücret talep ederler ama cihazı atmak gibi bir durum olmaz.

LimePie

LimePie

Üye
Aga öylesine mi soruşturuyorsun yoksa cidden takas edecek misin? Bence büyük hata edersin...
valla bilader öylesine soruşturmak için çıktım kullandıkça orda burda takas yapasım geldi :)
1.5 ay oldu daha samsungun adı çıkmış bir kere lg deyince adamı kovuyorlar :) kullanıcam kalsın ileride belki daha taksiti bile bitmedi :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Lg g2 , s4 den daha üstün bir cihaz.
Değiştirmek akıl karı olmaz :)

LimePie

LimePie

Üye
Aynen üstün bir cihaz telefoncularda diyorum ama takmıslar s4e bir kere :)
O, onların cahilliği ya da çakallığı... =P
Çakallik yapmaya calisiyorlar uyaniklar bir yere girdim s4 diyorum adama adam bana s4minimi diyor varmi boye bir sey :bangin:

Never Back Down

Never Back Down

Üye
hep derim herzaman derim forum alt yapısı olmayan telefoncu telefoncu değildir
onlar sadece kontor satar telefon satar tamir yapar yazılıma dair bir halt tan anlamazlar
özeti budur bu işin dimi abiler,arkadaşlar ?

• Beğen
Tepkiler: LimePie, Dede ve DiaBLoS

Üst Alt