★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
S4un bazi ozellikleri hosuma gidiyor hafiza karti amoled ekrani tuslar yanda olmasi gibi

Luck Star

Luck Star

Üye
S4un bazi ozellikleri hosuma gidiyor hafiza karti amoled ekrani tuslar yanda olmasi gibi

geriye kalan bütün özellikleride zararınıza gidiyor öyle değilmi :ehe

:gun1:S4lg g2 orjinal kulaklığı sesler boğuk çıkıyor tizler basslar ayarı kötü . müzik çaların ekolayzırı da yetersiz. bu soruna çare bulan lg g2 kullanıcısı bana ulaşsın :D

ses yüksekliği değil yanlış anlaşılmasın

buraksahinn

buraksahinn

Üye
telefonun arka tarafı gıcırdıyormu

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
LG pişmanlıktır. Benide listeye ekleyin, madurum ben madur )):
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar bir telefoncuya gittim s4le takas yapıcam dedim adam ne dedi biliyormusunuz üstüne 200 tl daha vercen dedi deli oldum orda diyo lg g2yi 1000 tlden sayarım dedi :)

enver_techno

enver_techno

Üye
arkadaşlar bir telefoncuya gittim s4le takas yapıcam dedim adam ne dedi biliyormusunuz üstüne 200 tl daha vercen dedi deli oldum orda diyo lg g2yi 1000 tlden sayarım dedi :)
LG olduğu için normal ;)
Nokia bile ondan daha değerli bizim ülkede..

LimePie

LimePie

Üye
1.600 tl veriyorsun alıyorsun telefonu adam sana 1000 tlden sayarım diyor vay arkadaş bizim ülkemizde çok kazıkçı var :) şimdi arkadaşlar sizce lg g2 s4 le takas yapılacak telefon değilmi siz söyleyin ?

enver_techno

enver_techno

Üye
Samsung'un adını kullanarak satabilirsin, ama LG dediğin zaman adam yan gözle bile bakmıyor.. İlerde satarım diyorsan S4 iyidir. Yok ben performansına bakarım satmam diyorsan G2 ile S4'ü karşılaştırmak söz konusu bile olamaz.. ;)

• Beğen
Tepkiler: LimePie
LimePie

LimePie

Üye
Samsung'un adını kullanarak satabilirsin, ama LG dediğin zaman adam yan gözle bile bakmıyor.. İlerde satarım diyorsan S4 iyidir. Yok ben performansına bakarım satmam diyorsan G2 ile S4'ü karşılaştırmak söz konusu bile olamaz.. ;)
aynen öyle dostum ya lg g2 diyorum adam takastan soğuyor neyse şimdilik dursun belki ileride takas olursa yaparız artık

enver_techno

enver_techno

Üye
Bence de acele etme ;)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Lg telefonu hiç abartısız pul vide dübel civi ile birlikte cebime koadum ne ekranında ne de başka yerinde en ufak çizik bile
yok birkerseinden merdivendenden düşürüdüm yedi dokuz basamak aşşa düştü heç bişey olmadı ben lanetlenmişim
telefona bişey olsa bozlusa sevinecem yenisini almak için mazeretim olcak

• Beğen
Tepkiler: Neagf
Luck Star

Luck Star

Üye
LG pişmanlıktır. Benide listeye ekleyin, madurum ben madur )):
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

neden mağdursun ?
1.600 tl veriyorsun alıyorsun telefonu adam sana 1000 tlden sayarım diyor vay arkadaş bizim ülkemizde çok kazıkçı var :) şimdi arkadaşlar sizce lg g2 s4 le takas yapılacak telefon değilmi siz söyleyin ?

s4 fiyat olarak fazla donanım işlevsellik olarak değil !

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye

Bir deneme daha yap S4 al git bakalım ne diyecek? Tamamıyla ticari taktik. Siz farkında değilsiniz ama piyasayı domine eden bir cihaza sahipsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve LimePie
LimePie

LimePie

Üye
Bir deneme daha yap S4 al git bakalım ne diyecek? Tamamıyla ticari taktik. Siz farkında değilsiniz ama piyasayı domine eden bir cihaza sahipsiniz.
aynen dostum son bir kere daha deniyecem bakalım ne olacak

Invoke

Invoke

Üye
S4le takas yapsam iyi olur mu yoksa yanlismi yapmis olurumS4le takas yapsam iyi olur mu yoksa yanlismi yapmis olurum

Büyük hata edersin.

Adam kandırmaya çalışmış.

LG olduğu için normal ;)
Nokia bile ondan daha değerli bizim ülkede..

Hiç normal değil.

S4de yarı yarıya düşüyor, ileride satarım diye düşünerek s4 almak mantıklı olmaz.

Aynen.

• Beğen

superfresh

Üye
G2 nin bataryasında sorun oluşursa servis değiştirebilir mi? Bilgisi olan var mı?

LimePie

LimePie

Üye
bugün yine telefoncuları gezdim bir yere girdim s4 1.400 tlydi dedim abi takas yapalım lg g2yle dedi bir arayıp sorayım dedi aradı sonra üstüne 500 tl vercekmişim 900 tlden sayıyormuş g2yi kalsın dedim başka bir yere girdim s4 varmı dedim var dedi takas oluyormu dedim lg g2yle olur dedi sonra sordum s4 orjinalmi diye spot dedi kafayı yedim gene :) arkadaşlar lg bu kadar kötümü ya samsungun adı çıkmış lg diyince insanlar uzak duruyor

ousta

ousta

Üye
LimePie bence bu kadar uğraşma sahibinden.com a gir hangi şehirde isen seç orayı lg2 ile takas etmek isteyen samsun s4 sahipleri var onlar birebir takas ve ya üzerine para verip lg2 almak istiyor. Telefoncular ile uğraşma onlar para kazanmak için senin teli ölü fiyata alıp 1.400 satarlar bu adamlar böyledir. Telefondan anlayanlar ile konuş bence.

• Beğen

Üst Alt