S4un bazi ozellikleri hosuma gidiyor hafiza karti amoled ekrani tuslar yanda olmasi gibi

S4lg g2 orjinal kulaklığı sesler boğuk çıkıyor tizler basslar ayarı kötü . müzik çaların ekolayzırı da yetersiz. bu soruna çare bulan lg g2 kullanıcısı bana ulaşsın
telefonun arka tarafı gıcırdıyormu
LG olduğu için normalarkadaşlar bir telefoncuya gittim s4le takas yapıcam dedim adam ne dedi biliyormusunuz üstüne 200 tl daha vercen dedi deli oldum orda diyo lg g2yi 1000 tlden sayarım dedi![]()
aynen öyle dostum ya lg g2 diyorum adam takastan soğuyor neyse şimdilik dursun belki ileride takas olursa yaparız artıkSamsung'un adını kullanarak satabilirsin, ama LG dediğin zaman adam yan gözle bile bakmıyor.. İlerde satarım diyorsan S4 iyidir. Yok ben performansına bakarım satmam diyorsan G2 ile S4'ü karşılaştırmak söz konusu bile olamaz..![]()
LG pişmanlıktır. Benide listeye ekleyin, madurum ben madur
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
1.600 tl veriyorsun alıyorsun telefonu adam sana 1000 tlden sayarım diyor vay arkadaş bizim ülkemizde çok kazıkçı varşimdi arkadaşlar sizce lg g2 s4 le takas yapılacak telefon değilmi siz söyleyin ?
arkadaşlar bir telefoncuya gittim s4le takas yapıcam dedim adam ne dedi biliyormusunuz üstüne 200 tl daha vercen dedi deli oldum orda diyo lg g2yi 1000 tlden sayarım dedi![]()
yazılım desteyi vermiyor andoriyit 2.2.2 de yükseltme şansım var mıneden mağdursun ?
s4 fiyat olarak fazla donanım işlevsellik olarak değil !
aynen dostum son bir kere daha deniyecem bakalım ne olacakBir deneme daha yap S4 al git bakalım ne diyecek? Tamamıyla ticari taktik. Siz farkında değilsiniz ama piyasayı domine eden bir cihaza sahipsiniz.
S4le takas yapsam iyi olur mu yoksa yanlismi yapmis olurumS4le takas yapsam iyi olur mu yoksa yanlismi yapmis olurum
arkadaşlar bir telefoncuya gittim s4le takas yapıcam dedim adam ne dedi biliyormusunuz üstüne 200 tl daha vercen dedi deli oldum orda diyo lg g2yi 1000 tlden sayarım dedi![]()
LG olduğu için normal
Nokia bile ondan daha değerli bizim ülkede..
Samsung'un adını kullanarak satabilirsin, ama LG dediğin zaman adam yan gözle bile bakmıyor.. İlerde satarım diyorsan S4 iyidir. Yok ben performansına bakarım satmam diyorsan G2 ile S4'ü karşılaştırmak söz konusu bile olamaz..![]()
Bir deneme daha yap S4 al git bakalım ne diyecek? Tamamıyla ticari taktik. Siz farkında değilsiniz ama piyasayı domine eden bir cihaza sahipsiniz.
arkadaşlar lg bu kadar kötümü ya samsungun adı çıkmış lg diyince insanlar uzak duruyor