★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Rootlu (Garanti Dışı) cihazlar için çok iyi.Çoğu arkadaş rootlama yapmayabilir.Benim verdiğim link stock firmware cihaz garantili.Root yapanlar senin dediğin gibi,stock firmware kullanmak isteyenler verdiğim adresten radyoyu dinleyebilirler.Bence her ikisinede gerek var.
Rootlu bir cihazı rootsuz hale getirmek bir tuşa bakar. Lg servisleri root ta o kadar da katı değil. Ararsanız root yaparsam garanti dışı kalır mi diye sorarsanız tabiiki evet derler ama o kadar da sorun çıkarmıyorlar.

chatlaxserdar

chatlaxserdar

Üye
Kaynak verdiğin siteye baktım,bazıları yapamamış,sen denedinmiBen asia firmware kullanıyorum radyo için.Telefonumda rootlu tabi.

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Kaynak verdiğin siteye baktım,bazıları yapamamış,sen denedinmiBen asia firmware kullanıyorum radyo için.Telefonumda rootlu tabi.
Tabiiki yaptim ve kullanıyorum. Gayet başarılı radyosu. Lg yi takdir ettim. Vergi ödemeden radyo açıldı :)

chatlaxserdar

chatlaxserdar

Üye
Tamam teşekkürler.İyi forumlar

boran9999

boran9999

Üye
Tabiiki yaptim ve kullanıyorum. Gayet başarılı radyosu. Lg yi takdir ettim. Vergi ödemeden radyo açıldı :)

Arayüze bakmak için ekran görüntüsü koyarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

boran9999

boran9999

Üye
Sevgili candeniz_1991 oldukca şık bir arayüzü var boş bir zamanımda bende edineyim bundan :) hayırlı olsun

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Sevgili candeniz_1991 oldukca şık bir arayüzü var boş bir zamanımda bende edineyim bundan :) hayırlı olsun
Gerçekten güzel arayüzü var ve performansı da iyi. Tavsiye ederim.
Ayrıca şunları da eklemek isterim ;

boran9999

boran9999

Üye
Gerçekten güzel arayüzü var ve performansı da iyi. Tavsiye ederim.
Ayrıca şunları da eklemek isterim ;

Bilgiler için çok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu ilerki bir zamanda sizden yardım isteyebilirim.

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Bilgiler için çok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu ilerki bir zamanda sizden yardım isteyebilirim.
Tabiiki. Seve Seve yardımcı olurum. Root olayını hallettiginiz zaman gerisi çok kolay.

KayraBey

KayraBey

Üye
garanti işi sıkıntılı olmasa bende yapıcamda garantiden çıkıyormuş ya
Root edilen bir telefon unroot edilebilir.Telefonunuzu root edip gereken işlemleri yaptıktan sonra unroot yaparak eski haline geri dönebilirsiniz.Root olayını bu kadar büyütmeyin.Servislik durum olursa unroot yaparsınız olur biter.

• Beğen
Tepkiler: candeniz_1991
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Root edilen bir telefon unroot edilebilir.Telefonunuzu root edip gereken işlemleri yaptıktan sonra unroot yaparak eski haline geri dönebilirsiniz.Root olayını bu kadar büyütmeyin.Servislik durum olursa unroot yaparsınız olur biter.
dede şimdi olur ya telefon kitlenir bişi olur hiç açılmaz servis açar root lu der falan

chatlaxserdar

chatlaxserdar

Üye
Arkadaşlar telefonu teknosadan almıştım 1 ay önce.Arka tarafında alt kısımda bir haftadan beri şişlikten dolayı kasada çatlamalar meydana geldi.Belki şimdiye kadar 100 telefonum olmuştur,ilk defa böyle başıma birşey geldi.Ben hayret ettim,teknosadakiler de şaşırdı.Bugün verdim telefonu bekliyorum bakalım ne diyecekler.Ayrıca:
Servis ayarlardanda anlıyabilir rootlandığını,Root yaptın daha sonra,tekrar diyelim unroot yaptık eski haline döndürdük.Fakat AYARLAR-TELEFON HAKKINDA-YAZILIM BİLGİLERİ-YAPIM NUMARASI na tıkladığınız zaman Geliştirmeye sahip olduğunuzu yazıyor.Bunu düzeltmek için stock firmware yüklemek zorunda kalıyorsun diye hatırlıyorum.iyi forumlar

Invoke

Invoke

Üye
dede şimdi olur ya telefon kitlenir bişi olur hiç açılmaz servis açar root lu der falan

Servis açmak için, stock rom yükler, o zaman da root iptal olur zaten. Telefon ilk aldığın hale döner.

buraksahinn

buraksahinn

Üye
Ben 32 gb lıgını nerden bulucam bunun lg türkiyeye geç getiriyo urunlerini diyoduk şimdi sınırlı sayıdamı getiriyo anlamadım

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
kıymete bindiriyorlar :D teknosa lara sormayı dene üzerine tıklayıp telefon bilgisi çıkar şahsen ben beylikdüzünden aradım ayırın alıcam dedim gittim aldım

Üst Alt