★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Cok garip sana kilif in gelmesi o halde ...
Aklim almiyor halen...

trnhad

Üye
ben telefonumu yeni aldım ve bişey sormak istiyorum telefonum antutu testlerinde normalin altında skorlar alıyo ve six guns oyununda takılmalar oluyo sizce ne yapmam gerek ? telefonumu türkcellden aldım

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
ben telefonumu yeni aldım ve bişey sormak istiyorum telefonum antutu testlerinde normalin altında skorlar alıyo ve six guns oyununda takılmalar oluyo sizce ne yapmam gerek ? telefonumu türkcellden aldım
özelden face ver yardımcı olayım

LimePie

LimePie

Üye
bir kötü yanı daha var telefonun karşıdaki sesi az geliyor boğuk gibi dün arkadaşla konuşurken zar zor anlıyorum dediklerini bunun bir çözümü var mı ?

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
bir kötü yanı daha var telefonun karşıdaki sesi az geliyor boğuk gibi dün arkadaşla konuşurken zar zor anlıyorum dediklerini bunun bir çözümü var mı ?
ha işte o bende yok
bak ahizenin sesi çok çıkıyor onu kıs düzelirarkadaşlar birisi g2 sinden antutu yu açıp cihaz özellikleri yazan yerin görüntüsünü atabilirmi arkadaşa yardımcı olacam

LimePie

LimePie

Üye
ha işte o bende yok
bak ahizenin sesi çok çıkıyor onu kıs düzelirarkadaşlar birisi g2 sinden antutu yu açıp cihaz özellikleri yazan yerin görüntüsünü atabilirmi arkadaşa yardımcı olacam

ne yapcanki antutuyu ?

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
bazı telefonlarda antutu bazı özellikleri göstermiyor kntrol yapacağım

LimePie

LimePie

Üye
benimkinde sıkıntı yok hepsi yazıyorsenin antutu puanın kaç ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Simdi teknosa ile görüştüm...
Kılıflar LG nin genel merkezi tarafindan dagitiliyormus...

Bu hafta ya da en gec öbür hafta ici kiliflarin mutlaka dagitimi yapilacakmis ....
En ufak sikintiniz olmasin dendi...
Bende biraz agir konustum tabi...

Telefonda olmuyor bazi seyler...Bu hafta ici teknosaya gidip bizzat gerekenleri konusurum...

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Simdi teknosa ile görüştüm...
Kılıflar LG nin genel merkezi tarafindan dagitiliyormus...

Bu hafta ya da en gec öbür hafta ici kiliflarin mutlaka dagitimi yapilacakmis ....
En ufak sikintiniz olmasin dendi...
Bende biraz agir konustum tabi...

Telefonda olmuyor bazi seyler...Bu hafta ici teknosaya gidip bizzat gerekenleri konusurum...
dedinmi bazılarının kılıfı elinde diye

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Dedim...
Orada birseyler dedi de pek anlamadim...Hafta ici netlesir oda...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Anlamadim dediklerini kardesim...
Yanimda esim var rahat konusamadim ki...
Uzun lafin kisasi 1 adet kilif alabilecegiz . Bu yani ...

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt