abi ozaman neden benim kılıfı verdiler de senin kini vermedilerKiliflari lg gonderiyor diyordu oradaki arkadas...
Eyvah eyvah Ali'nin gazabı 2 yarın teknosa lardaEvet ...
Oglenleyin musteri hizmetlerini arayacagim bir.
Hele bir teknosa verecek falan derse onlara sorarim ben...

full hd 1080p 60fps D:Eyvah eyvah Ali'nin gazabı 2 yarın teknosa larda![]()
Valla Ali ben olsam kılıfı teknosa dan beklerim. Satarken kılıf hediye diyor. He alırken müşteriye durumu izah ederse git bu siteye kayıt ol kılıf gelecek diye o zaman yapacak birşey yok. Ama emre ye al sana hediye kılıf diyip vermeleri insanı düşündürüyorAhmet abi sen ne dusunuyorsun bu konuda ?

dimi abi bana telefonla kılıfı beraber gönderdiler halbuki ali abi telefonu benden önce aldıValla Ali ben olsam kılıfı teknosa dan beklerim. Satarken kılıf hediye diyor. He alırken müşteriye durumu izah ederse git bu siteye kayıt ol kılıf gelecek diye o zaman yapacak birşey yok. Ama emre ye al sana hediye kılıf diyip vermeleri insanı düşündürüyor![]()
abi o elden aldı ben netten aldım teknosanın 2mizde teknosadan aldıkSen telefonu gidip elden aldın değil mi Ali?
benim dediğim çıkacakElden aldim abi cihazi ...
Az once lg musteri hizmetlerini aradim...Adamin cok da birsey bildigini soyleyemem...
Ustune basa basa soyledim ...
Sendenogreniyorum ile teknosan kiliflari birbirinden bagimsiz degil mi dedim ...
Evet dedi ...
Arkadas da internetten aldi teknosadan ona da kilif gelmis hem de sendeogreniyoruma kayit olmus dedim...
Onu teknosa ile gorüsün dedi ...
Teknosayi aradim yarim saat sonra beni arayacaklarmis...
Gelişmeleri paylaş...Elden aldim abi cihazi ...
Az once lg musteri hizmetlerini aradim...Adamin cok da birsey bildigini soyleyemem...
Ustune basa basa soyledim ...
Sendenogreniyorum ile teknosan kiliflari birbirinden bagimsiz degil mi dedim ...
Evet dedi ...
Arkadas da internetten aldi teknosadan ona da kilif gelmis hem de sendeogreniyoruma kayit olmus dedim...
Onu teknosa ile gorüsün dedi ...
Teknosayi aradim yarim saat sonra beni arayacaklarmis...
valla içimi okudun abiGelişmeleri paylaş...
Şöyle birşey olmuş olabilir Ali.
Teknosa lg'nin de kılıf verdiğini öğrenince kendi vermesi gereken hediye kılıfları vermekten vazgeçip insanları lg'ye yönlendiriyor olabilir. Böyle o kılıflar elinde kalacak ve 100-120 lira arası satacak.
Gelişmeleri paylaş...
Şöyle birşey olmuş olabilir Ali.
Teknosa lg'nin de kılıf verdiğini öğrenince kendi vermesi gereken hediye kılıfları vermekten vazgeçip insanları lg'ye yönlendiriyor olabilir. Böyle o kılıflar elinde kalacak ve 100-120 lira arası satacak.
yani bu 2 kampanya bağımsız dimiÖyle şey olmaz Orası tam manasıyla kurum olabilmiş bir müessese Sadece karışıklık olabilir Doğru ilgiliyi bulabilirse arkadaş sorununu çözer. Yoksa satıcılarla o sorun çözülmez bilgilerinize.
yokSu an teknosa da kilif satisi var mi arkadaslar ?