KayraBey
Üye
Ben aldığım zaman atarım Türe@LG.G2.32GB Evet baktım. Tamamen transparan yapılabiliyormuş.
Yok mu pil süreleri atacak olan ?

Ben aldığım zaman atarım Türe@LG.G2.32GB Evet baktım. Tamamen transparan yapılabiliyormuş.

ne demek transparan@LG.G2.32GB Evet baktım. Tamamen transparan yapılabiliyormuş.
ne demek transparan
bide program kullanışlımı
gözükmüyor yani o kırmızı yer. Bilmiyorum detayına bakamam malum S3 te sanal tuş yok.eğer bi cihazda denersen kesinlikle yazTransparan ne mi demek ?gözükmüyor yani o kırmızı yer. Bilmiyorum detayına bakamam malum S3 te sanal tuş yok.
eğer bi cihazda denersen kesinlikle yaz

Sen direk G2de denesene![]()
prog ingilizcearkadaşlar cihazı ilk aldığımda %95 şarjı vardı hiç takmadım bitirdim sonra 10 saat doldurdum yanlışmı yaptımsene 1925 ozamanlar 43 saat şarj ettiğimi bilirimArtık öyle şeylerin bir önemi yok, %10 filan kalınca şarja tak işte. İlk aldığında saatlerce bekletmek eskide kaldı.
yanlız oynadığım oyunlar ramı sömüren oyunlaryirmi dakikada şarjın yüzde doksan inmesi normal yani ?
bide yüksek ayarda 3g açık ekran %100problem değilarkadaşlar fotoğraflarda hani işaretleme yapardık nasıl olurdu o ya toplu paylaşım için ?yok ben yanlış anladım pardon mesajı sildim. Problem yok normal
çıkmadı geçen yaptımda unuttum yaBirden fazla fotoğraf seçmek için mi? Galeride uzun bas, seçeceğin fotoğrafa sonra, toplu seçme çıkacaktır, diğerlerine de birer tık...
problem değilarkadaşlar fotoğraflarda hani işaretleme yapardık nasıl olurdu o ya toplu paylaşım için ?
öyle değil hani 2-3 tnae resim gönderiyordukDosyayı açıyoruz Paylaş'a tıkla sec o kadar
thank youUygulama / Galeri/ Kamera(farklı bir klasör olabilir/Paylaş (sag üstte çöp kutusunun solunda) / istediğin kadar işaretle / Sağ altta Paylaşa tıkla orda neyle paylaşacaksnız ona tıklayın.
varsıyalan rehber kayıt yeri neresi ? nasıl olcakthank youvarsıyalan rehber kayıt yeri neresi ? nasıl olcak