★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet telefonu inceledim ilk tavsiyem aşırı uygulama yüklenmemesi yani çok sık bilmediğiniz ve deneme amaçlı özellikle yüksek boyutlu oyunlarda çünkü ekstra hafızası olmayan telefonlarda cache bellek dediğimiz bölümlerinde soruna neden olduğu için donma takılma gibi sorunları beraberinde getirir

Gelelim ram olayına telefonda aynı anda yapacağını işlem 3'ü geçmez bu nedenle günde bir defa yeterli tabi yukarıda bahsettiğim koşullara uymak kaydı ile :oke:

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Evet telefonu inceledim ilk tavsiyem aşırı uygulama yüklenmemesi yani çok sık bilmediğiniz ve deneme amaçlı özellikle yüksek boyutlu oyunlarda çünkü ekstra hafızası olmayan telefonlarda cache bellek dediğimiz bölümlerinde soruna neden olduğu için donma takılma gibi sorunları beraberinde getirir

Gelelim ram olayına telefonda aynı anda yapacağını işlem 3'ü geçmez bu nedenle günde bir defa yeterli tabi yukarıda bahsettiğim koşullara uymak kaydı ile :oke:
sistemde 19gb boş var kaçtan sonrası kırmızı çizgi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yarısının altına düşürmemeni tavsiye ederim zira nasıl senin kaldırabileceğin ağırlığın bir sınırı var ve kendini zorlamıyorsan cihazdada bunu böyle düşün derim :oke:

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
yarısının altına düşürmemeni tavsiye ederim zira nasıl senin kaldırabileceğin ağırlığın bir sınırı var ve kendini zorlamıyorsan cihazdada bunu böyle düşün derim :oke:
anladım oyunları bitirdikçe sileyim yada otgyi yanımda taşıyorum :D onu kullanam

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Nasıl uygun bulursan

viranufuk

viranufuk

Üye
beni de ekleyin hocam 32 lik beyaz 1 haftadır kullanıyorum gerçekten 2 yıllık s2 kullanımından sonra harika bi cihazzz

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
Arkadaslar telefonun sarji sanki s4 le ayni gibigeldi bana hizli harciyor sizce nasil

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Arkadaslar telefonun sarji sanki s4 le ayni gibigeldi bana hizli harciyor sizce nasil
Elinden dusuremiyorsan doğrudur. :)

Bende gayet iyi şarj süresi. Bende 3g açık sürekli oyun oynuyorum forumlar'ı geziyorum konuşma, mesajlaşma falan 1 gün gidiyor tam. 3g kapatsam güç tasarrufunu açsam 2 hatta 3 günü zorlarım.

Arkada çalışan uygulama olabilir. Dikkat ediniz.

• Beğen
Tepkiler: .caner., Dede ve ATAKANALTUG
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye

arkadaşlar fotoları ancak böyle atabildim maruz görün bunlar ise g2den derlemeler devamı gelecek

Invoke

Invoke

Üye
Hacı bak, orda sağ tarafta, bu resmi paylaşmak için linkler yazıyor. "Doğrudan" yazan yerdeki linki kopyalayıp onu kullanacaksın. Sayfanın linkini kullanmayacaksın :)

NOT: Üstteki fotoğraf LG.G2.32GB isimli arkadaşımıza aittir.

boran9999

boran9999

Üye
04/10 saat 23:00 da şarjdan çıkardım şu an 06/10 11:52 kalan batarya %44 Wi-Fi sürekli açık,Veri Sürekli açık marketten sürekli birşeyler indirdim kaldırdım oldukca fazla müzik dinlerim,1-1.5 saat oyun oynadım vs vs güç tasarufları vs hepsi devre dışı ekran aydınlatması maksimumda. İlk defa bu kadar uzun şarjı giden bir cihaza sahib oldum. Aynı kullanımda iPhone5 14-15 saat gidiyor S3 12-13 saat gidiyordu.
Hacı bak, orda sağ tarafta, bu resmi paylaşmak için linkler yazıyor. "Doğrudan" yazan yerdeki linki kopyalayıp onu kullanacaksın. Sayfanın linkini kullanmayacaksın :)

NOT: Üstteki fotoğraf LG.G2.32GB isimli arkadaşımıza aittir.

Resim bilgilerinde hiç birşey yazmıyor !

boran9999

boran9999

Üye
Resmi farklı kaydet masa üstüne at sağ tık özellikler/ ayrıntılar Kaynak yok demek istediğim o

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Mesele inanıp inanmama meselesi değil resmin kaynağı neden yok onu anlamadım. Düzenledinizmi acaba? merak ettim Birde ışık yanlış DSLR makinada çekseniz bile bu şekilde verim alamazsınız ışığı iyi ayarlamanız lazım saygılar.
bu renkli fotoyu cam 2 uygulamasıyla çektim

Üst Alt