G2 al keyfine bakya arkadaşlar bende daha telefon almadım ama inşallah kısa süre içinde alıcaz lg g2 mi galaxy s4 mü karar veremedim sizce ne almalı ?
airborne ve nova 3 var şuan bende çok sürükleyici yaG2 al keyfine bak

airborne ve nova 3 var şuan bende çok sürükleyici ya![]()

hadi ya bende ön siparişlerden aldım kılıfıda geldi hattaya bunun 32 gb olanını hiç biryerde bulamıyorum ne beyazı ne siyahı bana 32 gb siyah lazım yok mu bilen biri Bir haftadır bakıyorum hep 16gb beyaz var bugün 16 gb siyah başladı görünmeye sitelerde ama 32 gb den hiç görünmüyor
nema venema problema

onu öylesine yazdım yawnema ve![]()
Tabi alan kisi bilen birisi olsun replika cok oralarda;')onu öylesine yazdım yaw![]()
bak hac zamanı geldi gidenlerden birine
aldır
Mrb ben koyu bir samsung kullanicisiydim s1 s2 s3 kullandim s4 alicaktim gold da gittim orda satis danismani g2 tavsiye etti bende s4 dedim adam bana abi bende s4 var tlf arkadasa satabilirsem g2 alcam dedi orda birde performans testlerini izledik ve g2 aldim beni sadece uzen yani arka kapak acilmiyo birde hafiza karti desteklemiyo. Ama telefon super herseyi. Ben samsunglarin hicbirinde bu kadar hizli degildiiii
bide 32gb allah deİş Snapdragon 800de bitiyorMrb ben koyu bir samsung kullanicisiydim s1 s2 s3 kullandim s4 alicaktim gold da gittim orda satis danismani g2 tavsiye etti bende s4 dedim adam bana abi bende s4 var tlf arkadasa satabilirsem g2 alcam dedi orda birde performans testlerini izledik ve g2 aldim beni sadece uzen yani arka kapak acilmiyo birde hafiza karti desteklemiyo. Ama telefon super herseyi. Ben samsunglarin hicbirinde bu kadar hizli degildiiii

AynenSu an elimde zaten avea internet pakedi ile kullaniyorum hizi super s 3 internete yagmurlu havada girmiyoduSu an iyikide s4 almamisim diyorumİş Snapdragon 800de bitiyor![]()