LG.G2.32GB
Üye
nema problemaTmmdir mesajda bir iki degisiklik yaptim anlam kaymasini duzelttim![]()
nema problemaTmmdir mesajda bir iki degisiklik yaptim anlam kaymasini duzelttim![]()
Sen küfür mü ettin şimdi![]()
![]()
hayır tabikihayır tabiki
yanlız lg g2de oyun deneyimi bambaşka
Yav tadini alinca diger teller sıkıcı geliyor acaba G3 nasil olack;')yanlız lg g2de oyun deneyimi bambaşka
yanlız lg g2de oyun deneyimi bambaşka

usta bak hava yapmak için demiyorumİyi günlerde kullan kardeşim ben z le rahatım arada yıkıyom falan![]()

usta bak hava yapmak için demiyorum
bugun okul çıkışı bi çocuk bana telefonun ekran boyutunu sordu 5.2
dedim çıkardı xperia z yi telefonları alt alta koydu
yalan atma 5inç dedi ben yıkıldım orda
çerçeveden anlamıyor .D
bizim ekranların altında piknik alanı var o çocuğa söyle azcık araştırsın şunu 
arkadaş yalancı konumuna düştümAhahahahaha güldüm bakbizim ekranların altında piknik alanı var o çocuğa söyle azcık araştırsın şunu
![]()
yaarkadaş yalancı konumuna düştümya

sdhadhahd kafa adamsın yaArkadaşda dedi düzgün bi tel alsaydın diye(ondada s4 var) gel dedim havuza gidelim![]()

a
sdhadhahd kafa adamsın ya![]()
kirletmiyim konunu kolay gelsin 
eyvallahEyvallah kekekirletmiyim konunu kolay gelsin
![]()
Transparan oluyor muauto hide soft keys programını inceledim alttaki çubuğun rengi değişiyor hemde istediğiniz hangi renk ise
dün bitanede ben aldım.bugün okey oynayım dededim.tuşların.gitmemesi.beni biraz sogutu..s4.tam ekran veriyo.birde yandan bakdın mı.ekran kararıyosanal tuşlar benim sinirimi bozdu g pro gibi kapasitif tuş olmalıydı
ya arkadaşlar bende daha telefon almadım ama inşallah kısa süre içinde alıcaz lg g2 mi galaxy s4 mü karar veremedim sizce ne almalı ?