HighCore
Üye
çok sagol kardeşim N serisinin yeri bir ayrı bu 500 tutmaz ya oyuncak gibi![]()
5800 la silahçılık oynardık ne günlerdi
3 kişi hastanelik olurduçok sagol kardeşim N serisinin yeri bir ayrı bu 500 tutmaz ya oyuncak gibi![]()
3 kişi hastanelik olurduHocam LG g2 ile note 3 mu alacaksınız ?Lg candır...
Öylesine yazdımHocam LG g2 ile note 3 mu alacaksınız ?

arkadaş demin bi müzik dinledim kulaklıkta başka bi dünyaya gittim sankiÖylesine yazdım
Ama Lg alacağım büyük ihtimalle...

Yapma böyle ama olan var olmayan vararkadaş demin bi müzik dinledim kulaklıkta başka bi dünyaya gittim sanki![]()

Ben Xperia Ray kullanıyorum uzun zamandır, ve uzak durulacak bir firma olduğunu düşünmüyorum. Bugün LG Optimus G daha güncelleme almamışken. Xperia Z kaç güncelleme aldı. Yakında 4.3de alacak. Ki ray nere... yeni çıkanlar nere... Arayüzü çok gelişti, en iyi özelliği sonynin geliştirici dostu olması ve xdada bol bol xperia devloperı olması. Ben şuan stabil bir 4.2.2 kullanıyorum, ve stabil lafında ciddiyim, sorunsuz bir custom rom buldum sonunda.
Xloudu/ClearAudiosi ClearBass'ı hoş özellikler sadece lafta kalmayan özellikler... Ayrıca sağlamlar, Xperia Ray'i kaç kere yere düşürdüm. Hatta farkında değilim geçen bağırıp fırlatmışım (uykudayken, bugün öğrendim.) Açıkcası Z1in de cam yapısı ve alüminyum çerçevesi hoşuma gidiyor.
Ekran konusunda şüphelerim var Z1de ona da gelsin, bakıp, karar vereceğim artık.
iyi forumlarama abi cidden çok fena bişi ya müzik olayını bitirmişler lg g2 deYapma böyle ama olan var olmayan var![]()
g2 de note 3 de güzel cihazlarÖylesine yazdım
Ama Lg alacağım büyük ihtimalle...
bende alacak olsam g2 derdim 
Sorun Ekranda! ben kontraks derken siyah beyaz geçişindeki oldukca soluk olan renk kombinasyonlarından söz etmiştim siyahı ve beyazı veremiyor o cihazlar buda soluk bir ekran görüntüsü almanıza sebep oluyor donanım da sıkıntı yok yanlız Z kameradada istenilen alınmıyor yakınen biliyorum benim serzenişim bu 2 konudaydı.Benim marka saplantım kesinlikle yok iPhone5 kullanıyorum kesinlikle memnun değilim onun için LG G2 aldım ha memnunmusun dersen şöyle diyeyim, Ekran oldukca ileri düzeyde hatta inanılmaz güzel, çok daha dinamik Kamera vasatın üstünde temiz ve keskin görüntüler alabiliyorsunuz video tartışılmaz iyi 1080P 60 fbs ses sorunu çözülmüş bu konuda Apple'ı yakalamış diyebilirim,Güncelleme sorunu olurmu bilemem benim için çokta önemli değil bu haliyle 3-4 kere güncelleme almış cihazlardan cok daha hızlı. Zaten ne kadar kullanıyoruz çok iyidir dediğimiz bir cihazı maximum 6 ayiyi forumlar
Yapma böyle ama olan var olmayan var![]()
haklısın adam bize işkence yapıyor gidip aldıracak zorla
( hangi parayla alacam onu bilmiyorum ama
)
Sorun Ekranda! ben kontraks derken siyah beyaz geçişindeki oldukca soluk olan renk kombinasyonlarından söz etmiştim siyahı ve beyazı veremiyor o cihazlar buda soluk bir ekran görüntüsü almanıza sebep oluyor donanım da sıkıntı yok yanlız Z kameradada istenilen alınmıyor yakınen biliyorum benim serzenişim bu 2 konudaydı.Benim marka saplantım kesinlikle yok iPhone5 kullanıyorum kesinlikle memnun değilim onun için LG G2 aldım ha memnunmusun dersen şöyle diyeyim, Ekran oldukca ileri düzeyde hatta inanılmaz güzel, çok daha dinamik Kamera vasatın üstünde temiz ve keskin görüntüler alabiliyorsunuz video tartışılmaz iyi 1080P 60 fbs ses sorunu çözülmüş bu konuda Apple'ı yakalamış diyebilirim,Güncelleme sorunu olurmu bilemem benim için çokta önemli değil bu haliyle 3-4 kere güncelleme almış cihazlardan cok daha hızlı. Zaten ne kadar kullanıyoruz çok iyidir dediğimiz bir cihazı maximum 6 ayiyi forumlar

ama abi cidden çok fena bişi ya müzik olayını bitirmişler lg g2 de

ekledim ustaBen de bugün LG G2 aldım cihazdan memnunum bakalım kullandıkça daha fazla yorum yaparım beni de ekleyin kulübe![]()