★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
Bu arada konuyu açan arkadaş bize kızmaz inş :sirit: LG G2 kullanıcılar kulübünde benim ne işim var sa :perde:

• Beğen
Tepkiler: HighCore
HighCore

HighCore

Üye
Ben kaçar konunun sahibini biliyom bana sövcek şimdi :D kolay gelsin size iyi akşamlar maxicep ailesi

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
evet bence de bu kadar geyik yeter konuyu g2 sahibi kullanıcılarına havale edelim :) yorumlarınızı bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: HighCore
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bu cihazı çok beğendim,eğer L920 almamış olsaydım bu cihazı almayı düşünürdüm.

KayraBey

KayraBey

Üye
Lg candır...

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
estağfurullah arkadaşlar :D

boran9999

boran9999

Üye
Ben Xperia Ray kullanıyorum uzun zamandır, ve uzak durulacak bir firma olduğunu düşünmüyorum. Bugün LG Optimus G daha güncelleme almamışken. Xperia Z kaç güncelleme aldı. Yakında 4.3de alacak. Ki ray nere... yeni çıkanlar nere... Arayüzü çok gelişti, en iyi özelliği sonynin geliştirici dostu olması ve xdada bol bol xperia devloperı olması. Ben şuan stabil bir 4.2.2 kullanıyorum, ve stabil lafında ciddiyim, sorunsuz bir custom rom buldum sonunda.
Xloudu/ClearAudiosi ClearBass'ı hoş özellikler sadece lafta kalmayan özellikler... Ayrıca sağlamlar, Xperia Ray'i kaç kere yere düşürdüm. Hatta farkında değilim geçen bağırıp fırlatmışım (uykudayken, bugün öğrendim. :D ) Açıkcası Z1in de cam yapısı ve alüminyum çerçevesi hoşuma gidiyor.
Ekran konusunda şüphelerim var Z1de ona da gelsin, bakıp, karar vereceğim artık.

Sorun Ekranda! ben kontraks derken siyah beyaz geçişindeki oldukca soluk olan renk kombinasyonlarından söz etmiştim siyahı ve beyazı veremiyor o cihazlar buda soluk bir ekran görüntüsü almanıza sebep oluyor donanım da sıkıntı yok yanlız Z kameradada istenilen alınmıyor yakınen biliyorum benim serzenişim bu 2 konudaydı.Benim marka saplantım kesinlikle yok iPhone5 kullanıyorum kesinlikle memnun değilim onun için LG G2 aldım ha memnunmusun dersen şöyle diyeyim, Ekran oldukca ileri düzeyde hatta inanılmaz güzel, çok daha dinamik Kamera vasatın üstünde temiz ve keskin görüntüler alabiliyorsunuz video tartışılmaz iyi 1080P 60 fbs ses sorunu çözülmüş bu konuda Apple'ı yakalamış diyebilirim,Güncelleme sorunu olurmu bilemem benim için çokta önemli değil bu haliyle 3-4 kere güncelleme almış cihazlardan cok daha hızlı. Zaten ne kadar kullanıyoruz çok iyidir dediğimiz bir cihazı maximum 6 ay :) iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Sorun Ekranda! ben kontraks derken siyah beyaz geçişindeki oldukca soluk olan renk kombinasyonlarından söz etmiştim siyahı ve beyazı veremiyor o cihazlar buda soluk bir ekran görüntüsü almanıza sebep oluyor donanım da sıkıntı yok yanlız Z kameradada istenilen alınmıyor yakınen biliyorum benim serzenişim bu 2 konudaydı.Benim marka saplantım kesinlikle yok iPhone5 kullanıyorum kesinlikle memnun değilim onun için LG G2 aldım ha memnunmusun dersen şöyle diyeyim, Ekran oldukca ileri düzeyde hatta inanılmaz güzel, çok daha dinamik Kamera vasatın üstünde temiz ve keskin görüntüler alabiliyorsunuz video tartışılmaz iyi 1080P 60 fbs ses sorunu çözülmüş bu konuda Apple'ı yakalamış diyebilirim,Güncelleme sorunu olurmu bilemem benim için çokta önemli değil bu haliyle 3-4 kere güncelleme almış cihazlardan cok daha hızlı. Zaten ne kadar kullanıyoruz çok iyidir dediğimiz bir cihazı maximum 6 ay :) iyi forumlar

Ben 6ay kullanmıyorum kardeş, 2yıldır Ray var elimde. Z1 ya da G2 alırsam da ki amiral cihaz alıyorum 3yılı rahat görürüm. Rahat diyorum bak. Şu haliyle hızlı ama güncelleme önemli, mesele sadece hız değil. (ki ben g2 güncelleme almaz demiyorum lgnin dediğine göre alması gerekir, ki googleda yakın firmasın ikidir nexus üretiyorsun adam gibi güncelleme ver, farkını koy bir zahmet. ama optimus g ile z yakın zamanlarda çıktı o zaman ikisi arasında çok araştırma yaptım, güya birini alacaktım sonra ikisinden de vazgeçtim sonuçta G güncelleme almadı diyorum.)
Ayrıca önceki mesajımı nasıl okudun bilmiyorum. Ben sana marka saplantın var demedim. Ekranın iyi olmadığını, zaten ben de söylüyorum, hatta bununla ilgili konu açmıştım. Önceki mesajımda da yanyana koyup bakıcam dedim. Sorunun nerde anlayamadım cidden. Sonyden uzak dur demişsin ben de uzak durulmayacak bir firma olduğunu söyledim, deneyimlerimi paylaştım, sana bir şey demedim. Sana da iyi forumlar...

Elektr0

Elektr0

Üye
Yapma böyle ama olan var olmayan var :(
:dry: haklısın adam bize işkence yapıyor gidip aldıracak zorla :gul:( hangi parayla alacam onu bilmiyorum ama :ehe )

Ben Samsung galaxy gio yu 2 yıl 2 ay kullandım herkez bir degil kardeş :)

boran9999

boran9999

Üye
ama abi cidden çok fena bişi ya müzik olayını bitirmişler lg g2 de

O müziği dinlediğiniz kulaklıklar ; Burası çok önemli Ben SHURE SE425 Kulaklık kullanıyorum isteyen internetten türkiyede kaça satılıyor bakabilirler inan bana o kulaklıkla LG G2 nin kutusundan cıkan kulaklık arasında cok büyük bir fark yok inanılmaz kaliteli bir kulaklık kıymetini bil :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Ben de bugün LG G2 aldım cihazdan memnunum bakalım kullandıkça daha fazla yorum yaparım beni de ekleyin kulübe :)

• Beğen
Tepkiler: candeniz_1991 ve Dede
KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Dns değistirmeyi bir turlu bulamadim bulan varsa banada soylesin lutfen.

Üst Alt