★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Rica felonies kardesim luck bu arada bende temaya talibim

Arkadaslar dropbox upload ettim ve bir ozelligini daha buldum .. upload ettigim dosyaya basili tutunca kisilere link gonder diyor .. ve mesaj olan yere geldigimizde link gozukuyorr .. normalde bilgisayarda link cikiyordu ama telefondan da yapildi ...

Lg g flex orjinal temasi.. ayarlar ana ekran temalara gelir

Tepkiler: The SLayeR

Sabaha orjinal s5 temasi sizlerle... iyi geceler

Ben xda ile baska tema sitesinden bildum. Binlerce var

FeLonieS

Üye
Konu linkini atar mısınız?

Şuan mobildeyim bulmam zor. Xda da launcher theme forumu var bide mycolorscreen diye bir site

Tepkiler: FeLonieS
Arkadaşlar guncellemeden sonra sizde de ısınma sorunu oldumu. Tel normalden fazla ısınıyor.

FeLonieS

Üye
Arkadaşlar guncellemeden sonra sizde de ısınma sorunu oldumu. Tel normalden fazla ısınıyor.
Valla ben yeni aldım telefonu 4.2.2 ile kıyaslayamam ama çevremdekiler ısınmıyor diyordu ben aldığım gibi güncelledim ve ısınma yapıyor evet.

Ben herhangi bir sorun yasamiyorum guncellemeden sonra

Ben kullaniyorum . Tavsiye ederim.. ayrica isinma olmuyor eger hata oldugunu dusunuyorsaniz pc suite telefon sekmesinden yazilim hatalrini duzelte basiniz

FeLonieS

Üye
Ben kullaniyorum . Tavsiye ederim.. ayrica isinma olmuyor eger hata oldugunu dusunuyorsaniz pc suite telefon sekmesinden yazilim hatalrini duzelte basiniz
Diyelim yazılım hatalarını düzelte tıkladım, telefonumu sıfırlamaz di mi?
Birde BattteryGuru uygulamasını yükledim Tasarrufa 4 gün sonra başlayacak falan diyor.

Diyelim yazılım hatalarını düzelte tıkladım, telefonumu sıfırlamaz di mi?
Birde BattteryGuru uygulamasını yükledim Tasarrufa 4 gün sonra başlayacak falan diyor.

Evet senin kullanimini izliyor o surecte ...

Valla denemedim sadece bir kere tikladim ne olcak diyr 543 mb guncellemeyi bastan indirmeye baslamisti. Heralde sifirlamaz buyuk ihtimal

FeLonieS

Üye
Evet senin kullanimini izliyor o surecte ...

Valla denemedim sadece bir kere tikladim ne olcak diyr 543 mb guncellemeyi bastan indirmeye baslamisti. Heralde sifirlamaz buyuk ihtimal
Ya o kadar düzenledim şimdi sıfırlarsa çok üzülürüm.
16 GB'yi doldurdum 3 GB kaldı.

Hiç ısınma olmadı mı?
Birde Batteryguru diye bir uygulama var bunu kullanıyor musunuz tavsiye edeniniz var mı?
Hayir olmuyo isinma pek oda cok oynarsam telle ancak baterry gru sacma geliyo.bana zaten bu tur programlar ram yedgi icin hcbirinede inanmiyorum zaten sarjimda iyi gidiyor sabah 100 le cikiyorum uninin wifisinde takiliyorum aksam bes gbi falan 75 te falan oluyor yatana kadar oynsam yuzde 25 falan oluyor

Tepkiler: FeLonieS