superfresh
Üye
Ben Optimus L5 kullanıcısıyım babamda G2 var. Mesaj/Ayarlar/Bildirim/Bildirim Sesi
Tam tersi banada yüksek geliyor yarım seste kullanıyorumArkadaşlar, telefonun zil sesini artırmak için root gerektirmeyen bir program var mı, zira zil sesi düşük geldi.
Kim nasıl kullanacaksa kendine göre proğramlar yüklüyor cihazına mesela ben: Tek tek yazmayayım Ekran görüntüsü alttaonu biliyorum
ben önerdiğiniz program olup olmadığını ve eger varsa önerdiğiniz programların ne işe yaradığını sormştm. .
Kim nasıl kullanacaksa kendine göre proğramlar yüklüyor cihazına mesela ben: Tek tek yazmayayım Ekran görüntüsü altta
Bunlara ilaveten Gesture Search ve Goggless isimli programları kurdum. Kolay gelsin
Resimde görülen %67 şarj gün saat 20:00 den kalma oyun oynarım wireless hep açık GPS hep açık uyku modu vs kapalı acmıyorum ben,veri alış verişi açık, müzik cok dinlerim + fotoğraf haslalığım var. ne görürsem çekerim. Kısacası oldukca tatminkar sarj olayı rahat olun. Şimdiden hayırlı olsun kardeşim.teşekkür ederim . şarj durumu nasıl peki . çok ii diyolar doğru mu ?
mesela arkadaş internete cok gireroyun oynamayıda seven biri.. ?
Resimde görülen %67 şarj gün saat 20:00 den kalma oyun oynarım wireless hep açık GPS hep açık uyku modu vs kapalı acmıyorum ben,veri alış verişi açık, müzik cok dinlerim + fotoğraf haslalığım var. ne görürsem çekerim. Kısacası oldukca tatminkar sarj olayı rahat olun. Şimdiden hayırlı olsun kardeşim.
Bence hiç riske girme, hoparlöre zarar verme durduk yere. Duyuluyorsa no problem.G2 nin zil ve alarm sesini root yapmadan artırma yolu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?