★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

benimde öyle teşhir olamaz
eğer kutuda güvenlik kağıdı yırtılamamışsa sorun yk

var güvenlik kağıdı bide biraz önce farkettim real racing 3 oynuyodum ısındı telefon %100 parlaklıkta oynuyodum sonra bi faceye girip geri döndüm oyuna kapatmadan sonra biraz daha oynadım ısında baya sonra çıkış yaptım oyundan parlaklığı kısacaktım kendi kısmıs %90 fln yapmış %100 e getiriyim geri dedim "telefon sıcaklığı aşırı olduğundan parlaklık artıramıyor" yazısı çıktı.Normal bişy mi toplam 10dkka bile oynamadım oyunu ama telefonu kullanıyodum aralıksız 1 saate yakın

evet biraz fazla ısınıyor normal yapcak bişi yk

Invoke

Üye
Aslında, sıcaklığı ölçüp ona göre seni bir nebze kısıtlaması, parlaklığı sona kadar açmaması, bir nevi otokontrol yapması iyi bir şey =P

dayanamadım yüzde 8de şarja taktım bir sorun olurmu acaba dışarıda işim varda telefonuda götürmem lazım

Bir şey olmaz bak yukarda ne yazdım

Tepkiler: LG.G2.32GB
Aslında, sıcaklığı ölçüp ona göre seni bir nebze kısıtlaması, parlaklığı sona kadar açmaması, bir nevi otokontrol yapması iyi bir şey =P

Bir şey olmaz bak yukarda ne yazdım
Bişey olmaz kaya gibi telefon zaten de bi soruyum dedim soru işareti kalmasın kafamızda

Invoke

Üye
Bişey olmaz kaya gibi telefon zaten de bi soruyum dedim soru işareti kalmasın kafamızda

Her cihaz ısınır, aşırı ısınmadıkça eli yakmadıkça sorun yok Sonuçta çok sağlam işlemcileri küçük cihazlara sıkıştırıp, yüksek çözünürlüklü oyunlar oynuyoruz.

LimePie

Üye
pil tam dolu diyor şarjdan alayımmı yoksa biraz daha dursunmu ? kusura bakmayın arkadaşlar çok soru soruyorum ama bu ilk androidli telefonum o yüzden her şeyini baştan öğreneyim sonradan sorun çıkmasın

Invoke

Üye
Estağfurullah, dolu diyorsa çek fişi hacı

Tepkiler: Dede ve LimePie
pil tam dolu diyor şarjdan alayımmı yoksa biraz daha dursunmu ? kusura bakmayın arkadaşlar çok soru soruyorum ama bu ilk androidli telefonum o yüzden her şeyini baştan öğreneyim sonradan sorun çıkmasın
konuyu soru sorun diye açtım al al

Tepkiler: LimePie

LimePie

Üye
eyvallah hepinize ayrı ayrı teşekkür ettim