Invoke
Üye
He birde otg desteği var deniyor. Hiç telefona flash bellek takıp deneyen oldu mu
bende telefona yapsam nasıl olur veya orjinali bozmayayımmı
Bilgi akıyor resmen... ama kırmızı çizgi kötü duruyor. Siyah yapılabiliyor ise güzel olur işteProgramın Adı ; Auto Hide Soft Keys
Programi bir inceliyim dedeBilgi akıyor resmen... ama kırmızı çizgi kötü duruyor. Siyah yapılabiliyor ise güzel olur işte
İyi ama sende sanal tuş yokki hacıProgrami bir inceliyim dede
İyi ama sende sanal tuş yokki hacıProgrami bir inceliyim dede
abi iş görüyormu program indireyimmiİyi ama sende sanal tuş yokki hacı
Uzmanımız Türe deneme yapıyor onu bekle sen..abi iş görüyormu program indireyimmi
benim uzmanım sensinUzmanımız Türe deneme yapıyor onu bekle sen..
Üstad Türe'dir. Ben hiç anlamam bu işlerden...benim uzmanım sensintamam bekliyorum bende indirdim dayanamadım
eğer uygulama da iyi sonuç alırsa kullanımı ve ayarlarıda anlatırsa sevinirimÜstad Türe'dir. Ben hiç anlamam bu işlerden...
bana 20mb internet yeterArkadaşlar müjde 2014 'de türkiye ye 4G Geliyor snapdragon 'un bütün nimetlerinden faydalancaksınız görüntülü görüşme en başta...
Arkadaşlar müjde 2014 'de türkiye ye 4G Geliyor snapdragon 'un bütün nimetlerinden faydalancaksınız görüntülü görüşme en başta...
Biz evde hala 8mbps KADAR kullanıyoruz ama Türkiyede, fiber internette var... Kısacası o yangınlaşana kadar... :/
Dogru Arkadasim g2ye kimse laf atamaz test sonuclarinda bile acik ara geciyor sen rahat ol istedigini soyleTelefonu geçen gün inceledim yok böyle bir akıcılık. Konuda tartışma yaratmak istemiyorum fakat söylemeden edemeyeceğim Samsung'un amiral gemisi/leri bu telefonun yanında hiçbir şey. Alanlara hayirli olsun, güle güle kullanırsınız İnşallah.
kardeş adam kötü bişi dememişki zaten iyi okuArkadasim g2ye kimse lsf atamaz test sonuclarinda bile acik ara geciyor sen rahat ol istedigini soyle
Ben zaten kotu bisey dedi demedim yazdiktan sonra bi degisik oldu paragrafvtam istedigimi anlatamadimkardeş adam kötü bişi dememişki zaten iyi oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?