Luck Star
Üye
10 gün olayını bilmem iyi oldu. Araştırdıgım kadarı ile değiştirdikleri ekran sararma sorunu yokmuş. Yinede bi sorarım.sırf bu sararma yüzünden telefonu almakta kararsız kaldım.Bazıları hergün saatlerce oyun oynuyorum sararma yok diyor.Bazılarında oluyor.Teknosa ya daha önceden sormuştum.Telefonun tamir süresi 10 günü geçerse servis yedek telefonu veriyor dedi.Yinede emin olmak için servsine sorun.
Cwm 'den romu tekrar yükle.talihsiz bi olayla karşılaşmışsın. Geçmiş olsuntelefona rom flashladım sorun yoktu yanlışlıkla wipe menüsünden wipe dalvik cache yaptım (ayarları sıfırlamak istiyordum)
sonra telefon açılırken o gelen kırmızı lg logolu ekran siyah beyaz ve çizgili çizgili geldi sonra telefon açılmıyordu felan .
her neyse şuan telefonu açtım herşey sorunsuz çalışıyor ancak ekranın sağ kısmında dikey siyah çizgiler var yabancı forumlara baktım twrp felan çökmüş diyorlar stock rom atarsan sorun kalkar diyorlar başına bu olay gelen var mı ?
Yok artikLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]
oyun oynamadım hiç.sürekli evdeydim o yüzden parlaklık sıfırdaydı.face,whatsappa girdim.wifi gerekli olduğunda açık.Yok artikkullanimlari gorelim ?
Cok iyi almissin keske uygulamalarida cekseydinoyun oynamadım hiç.sürekli evdeydim o yüzden parlaklık sıfırdaydı.face,whatsappa girdim.wifi gerekli olduğunda açık.
Gelmemiş gibi devam kendi kapanana kadar[emoji2]
Sizce kapatip acma zamani gelmiş mi
Hahah buna ragmen hic kasma falan yokGelmemiş gibi devam kendi kapanana kadar[emoji2]
Aman olmasın pil performansı nasıl düşüş varmı? [emoji4]Hahah buna ragmen hic kasma falan yok
Bilmiyorum ki fazla dikkat etmedim genelde 4 4,5 ekran suresi alirken 3 3,5 almaya basladim sankiAman olmasın pil performansı nasıl düşüş varmı? [emoji4]
Ben %15 civarı kapatır şarj ederim sabaha alırım 3g ile 4- 5 saat arası alıyorum bence sende kapat arada batarya ömrünü zayıflatır diye okumuştum bir yerdeBilmiyorum ki fazla dikkat etmedim genelde 4 4,5 ekran suresi alirken 3 3,5 almaya basladim sanki
Him ben genelde %5 oldumu takarim zararli mi acaba? Zaten dun aksam sarjim bitti haliyle kapanmiş oldu. 3g ile neler yapiyorsun 4 5 arasi aliyorsun?Ben %15 civarı kapatır şarj ederim sabaha alırım 3g ile 4- 5 saat arası alıyorum bence sende kapat arada batarya ömrünü zayıflatır diye okumuştum bir yerde
Telefon bir rahatlasın [emoji2]
10 altına inme 10 15 iyidir.Him ben genelde %5 oldumu takarim zararli mi acaba? Zaten dun aksam sarjim bitti haliyle kapanmiş oldu. 3g ile neler yapiyorsun 4 5 arasi aliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?