KayraBey
Üye
Dostum hergün başka bir inceleme videosu izliyorum ve aşık oldumalan arkadaşlardan güzel incelemeler bekliyorum özellikle @LG.G2.32GB
- kamera da 60 fps de video çekimi nasıl donma var mı
- otg kablosu ile flash bellek bağlanabiliyor mu
- fm radyo sanırım donanım olarak var ama yazılımı yok herhangi bir yazılım ile radyo aktif edilebiliyor mu
- hoparlör kalitesi nasıl net ve yüksek mi
- sanal tuşlar çok mu sıkıntılı oyun oynarken veya en azından video izlerken gizlenmiyor mu
- dokunmatik tepkileri nasıl
- vs vs
Dostum hergün başka bir inceleme videosu izliyorum ve aşık oldum
Ben kesin alacağım inşaAllah.
Sende Z1 hayranlığı görüyorumBen de izliyorum, vazgeçtim gibi abi, sen hangi videolara baktın bize de link at
Sende Z1 hayranlığı görüyorum
Sırf boşluk için almamXperia Z de elimin altında şu sıralar ama daha S3 'ten iyi fotoğraf çekmiyor malesef. (Makro Hariç) Ve bakış açısı gerçekten çok kötü. Onun dışında hızlı ve akıcı.
ama telefon harikaios değil oishareketli bir nesneyi çekerken daha net farkedersin. Hareket halinde olan bir şey üzerinde dene.
Ben boşlukları geçtim aslında almaya karar vermiştim ama testlerde Zultranın ekranı çok daha iyi, açı sorunu yok. Kağıt üzerinde z1 ile aynı ekrana sahipler güya... Ama işte z1de hala soluk bir ekran var, testlere göre. Bilmiyorum onlar da bir gelsin, hepsini yanyana koyup bakıcam.
G2de gelmemiş hala, bizim burdaki teknosaya, geçen gittim bakayım diye. Yoktu
Kesinlikle ekran konusunda haklısınız siyah ve beyaz renk geçişleri inanılmaz kötü kamerada tartışılır oldu Xperia Z S3 un yarısı kalitede resim çekemiyor odaklama sorunu var benim size önerim sony den uzak dur çünki ultradada az da olsa aynı kontraks sorun var youtube'de videolar bolca var ama kıyaslama yapılan cihazların yerleşimine kameraya düşüş açılarına yansımalara dikkat edin derim. İyi forumlar
ya aribone 8 yüklüyorum lisans kontrol ediliyor diyo açılmadan kapanıyo ?Ben Xperia Ray kullanıyorum uzun zamandır, ve uzak durulacak bir firma olduğunu düşünmüyorum. Bugün LG Optimus G daha güncelleme almamışken. Xperia Z kaç güncelleme aldı. Yakında 4.3de alacak. Ki ray nere... yeni çıkanlar nere... Arayüzü çok gelişti, en iyi özelliği sonynin geliştirici dostu olması ve xdada bol bol xperia devloperı olması. Ben şuan stabil bir 4.2.2 kullanıyorum, ve stabil lafında ciddiyim, sorunsuz bir custom rom buldum sonunda.
Xloudu/ClearAudiosi ClearBass'ı hoş özellikler sadece lafta kalmayan özellikler... Ayrıca sağlamlar, Xperia Ray'i kaç kere yere düşürdüm. Hatta farkında değilim geçen bağırıp fırlatmışım (uykudayken, bugün öğrendim.) Açıkcası Z1in de cam yapısı ve alüminyum çerçevesi hoşuma gidiyor.
Ekran konusunda şüphelerim var Z1de ona da gelsin, bakıp, karar vereceğim artık.
ya aribone 8 yüklüyorum lisans kontrol ediliyor diyo açılmadan kapanıyo ?
sade apkmiÖzelden attığım linki dene.
.com lu dosyayı direk obbye atıyorum bi yanlışmı varsade apkmi
.com lu dosyayı direk obbye atıyorum bi yanlışmı var
abi klasör yokki hiç teamdan yapsanabu com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM klasörünün içinde şu dosya var mı?
main.1006.com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM.obb
yanlış yok.
abi klasör yokki hiç teamdan yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?