★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

rodinatr

Üye
Appledan vazgeçmek istemiyorsan 6 Plus düşünebilirsin bütçe konusunda sıkıntın yoksa alabilirsin şarjı 5s e oranla çok çok iyi gidiyor
telefona daha fazla para vermek istemiyorum zaten 2. el almıştım 5s i 1.500 e

Ekleyin benide yeni lg g2 32gb beyaz aldım

rodinatr

Üye
Bende yakın zamanda aranızda olucam inşaAllah

rodinatr

Üye
İstanbul bilisimden almayi dusunuyorum inanilmaz fiyat farki var alıpta garanti konusunda sıkıntı yasayan var mi ?

canko13

Üye
Yok,şansın varsa sorun yasamassin,

Zaten şans işi bu işler.. ama garantisinden şikayetçi olanlar var bende o duruma düşmekten korkuyorum.. 32 gb lik şuan 1219 lira acayip uygun
Dedigin gibi elektronik sans isi bazen sifir urun bile arizali olabiliyor bende ist. bilisimden bicok kez alisveris yaptim sorun yasamiyacgini dusunuyorum tabi belli olmaz bu isler alip sansini denemekte yarar var bence

rodinatr

Üye
Dedigin gibi elektronik sans isi bazen sifir urun bile arizali olabiliyor bende ist. bilisimden bicok kez alisveris yaptim sorun yasamiyacgini dusunuyorum tabi belli olmaz bu isler alip sansini denemekte yarar var bence
Bende almayı düşünüyorum artık yapıcak bişey yok adamlar çok uygun satıyor orda açıcam zaten kutuyu falan ayarlıcam bi şekilde.. yorumlarınız için teşekkür ederim

Bende almayı düşünüyorum artık yapıcak bişey yok adamlar çok uygun satıyor orda açıcam zaten kutuyu falan ayarlıcam bi şekilde.. yorumlarınız için teşekkür ederim
Rica ederim kardesim telden memnun kalacaksin hele hele sarj konusunda

öylede şimdi g2 dede sıfır çerçeve olduğundan ekran ilk düşmede bile kırılabiliyor herkes ondan şikayetçi
kardeşim yere düşen her telefonda kırılma tehlikesi var zaten g2ye has bişey gibi söyleme note 2 var abimin geçen yere düştü gitti ekran