Luck Star
Üye
Bu kılıfta gerçekten çok inceymiş var ile yok arası.
Jelatin kullanmak istemiyorum hocam renkleri boğuk yapıyor o yüzden galiba quickwindows almak zorundayım.öyle de bir işe yaramıyor. komple orta seviye koruma istiyosan quickwindow
düşmelere karşı koruma istiyorsan spigen slim armor...
bu ince olan sadece kılcal çiziğe karşı korur
Jelatin kullanmak istemiyorum hocam renkleri boğuk yapıyor o yüzden galiba quickwindows almak zorundayım.
Evet öyle birşey alınca da sağlamını alacaksın ki sonradan uyuz olmayasın zaten telefon çok büyük kaba durunca hoş olmuyor ya.bende quickwindow var ama kalite çakma. korede satılan ancak kılıfın arka yüzeyi de ön yüzeyi gibi kumaş kaplama ve uyuzuma gidiyor. kırlendi de . :/
Evet öyle birşey alınca da sağlamını alacaksın ki sonradan uyuz olmayasın zaten telefon çok büyük kaba durunca hoş olmuyor ya.
Acaba bize Android L gelecek mi.
Bende öyleyim görünüm severim oyun oynamam. Garanti sorun değil eski roma dönüp sorunu çözebiliriz. O yüzden optimusg3 kurdum cloudyg3 den daha iyi. Görünümü g3
geleceğini sanmıyorum , gelmesine de gerek yok . garantisi bitince cloudy g3 romunu yükleyeceğim.. hız desen telefon canavar zaten . görünüm önemli benim için telefonda oyun bile yok
Bende öyleyim görünüm severim oyun oynamam. Garanti sorun değil eski roma dönüp sorunu çözebiliriz. O yüzden optimusg3 kurdum cloudyg3 den daha iyi. Görünümü g3
Okudum mesajı hocam. Root rom etkiler ama orijinal rom kurarsın servise vermeden önce ilk aldigin gibi olur anlaşılmaz. Cloudy rom da görev yöneticisi falan yok birde şarjı daha iyi optimus romun o yüzden optimusg3 kurdum ben.Bu root rom isi garantiyi etkilemez mi ?? Birde ne farki var.cloudy den..
+ onceki.mesaja ekleme yaptim
Okudum mesajı hocam. Root rom etkiler ama orijinal rom kurarsın servise vermeden önce ilk aldigin gibi olur anlaşılmaz. Cloudy rom da görev yöneticisi falan yok birde şarjı daha iyi optimus romun o yüzden optimusg3 kurdum ben.
Güncelleme sıkıntısı yok aslında bizim romlar bölümünde var konusu ve videosu izlemenizi tavsiye ederim anlarsınız farkı.ya benim korkum yazılım yüklerken hep bi hata olur korkusu . %90 da kaldı ilerlemedi ah ah
başıma gelir diye korkuyorum yoksa çoktan sabahtan akşama kadar kurcalardım..
neyse ilerleyen zamanlarda kurmayı düşünüyorum zaten lg nin servisi pek iç açıcı değil galiba.
birde önceki g2 romunda olup g3te olmayan birşeyler var mı ? güncelleme felan alıyormu play store dan
Ben cam jelatin kullanıyorum ve bence aynısı. Cam gibi.Jelatin kullanmak istemiyorum hocam renkleri boğuk yapıyor o yüzden galiba quickwindows almak zorundayım.
Hos geldin aramiza hayirli olsun oncelikle dogru bir karar vermissinArtık ben de G2 sahibiyim. Cihazım 16GB ve beyaz. Kutudan çıkardığımda %80 civarlarında şarjı vardı kullandım ve hızlı gidiyor batarya henüz oturmadığı için mi? İlk şarjım nasıl olmalı? Yüklemem gereken programlar, bilmem gereken ipuçları var mı? Teşekkürler şimdiden...
Hos geldin aramiza hayirli olsun oncelikle dogru bir karar vermissinsarj ilk başlarda öyle daha sonra düzelir. Program olarak ram boşaltma programlarini tavsiye etmiyorum ancak Clean Master ve Ccleaner sürekli telefonunda yüklü bulunsun. İse yariyot gercekten
Şarj olarak bir yerde okudum oyle yarida sarja takmanin bir zarari yok ancak tavsiyem batarya %15 dustugunde takmandir. Pil simgesinde yildirim isareti olur sarj olurken sarj 100 oldugunda dolmustur ama hala yildirim varsa icinde daha tam sarj olmamistir o gittiginde tam sarj olur ve baya uzun sure goturur.Hoşbuldum, teşekkür ederim. Moto G almaya gittik, Xperia M2'ye baktık, sonra Nexus 5'i kurcaladık derken bi anda G2 alıp döndük. Şarj konusunda sorularım var. Şarjı ortalardayken, yani %40 veya %60 civarlarındayken şarja taksam sıkıntı olur mu? Telefonun şarjını komple bitirip öyle mi takmalıyım yoksa %15'in altına düşürmemem mi gerekiyor? %100 olmadan çeksem ne olur? Program olarak aynen dediğiniz gibi yapacağım. Sağ olun.
Şarj olarak bir yerde okudum oyle yarida sarja takmanin bir zarari yok ancak tavsiyem batarya %15 dustugunde takmandir. Pil simgesinde yildirim isareti olur sarj olurken sarj 100 oldugunda dolmustur ama hala yildirim varsa icinde daha tam sarj olmamistir o gittiginde tam sarj olur ve baya uzun sure goturur.
Ben cikartiyorum bir zararini gormedim eski pillerde veya bizim telefondaki pilden olmayan telefonlarda oyle bir problem varmis. Bir yerde cok ayrintili yazi okudun pil ve pilin ic yapisi vs. O pil galiba li-po yani bizdekinden di. Ve istedigin gibi sarj edebiliyodun. Ama tek tavsiyem %15 in altina dusurme en fazla 10. Cunku ben denedim %5 den sarj olmasi cok uzun suruyor. %15 ken hemen 70 80 oluyorÇok teşekkür ederim bundan sonra öyle yapacağım. Peki şarj %15 oldu taktım diyelim. %100 olmadan çıkartabilir miyim? Mesela acil bi işim çıktı gitmem gerek?
Ben cikartiyorum bir zararini gormedim eski pillerde veya bizim telefondaki pilden olmayan telefonlarda oyle bir problem varmis. Bir yerde cok ayrintili yazi okudun pil ve pilin ic yapisi vs. O pil galiba li-po yani bizdekinden di. Ve istedigin gibi sarj edebiliyodun. Ama tek tavsiyem %15 in altina dusurme en fazla 10. Cunku ben denedim %5 den sarj olmasi cok uzun suruyor. %15 ken hemen 70 80 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?