★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Bu kılıfta gerçekten çok inceymiş var ile yok arası.

öyle de bir işe yaramıyor. komple orta seviye koruma istiyosan quickwindow
düşmelere karşı koruma istiyorsan spigen slim armor...

bu ince olan sadece kılcal çiziğe karşı korur

FeLonieS

Üye
öyle de bir işe yaramıyor. komple orta seviye koruma istiyosan quickwindow
düşmelere karşı koruma istiyorsan spigen slim armor...

bu ince olan sadece kılcal çiziğe karşı korur
Jelatin kullanmak istemiyorum hocam renkleri boğuk yapıyor o yüzden galiba quickwindows almak zorundayım.

Jelatin kullanmak istemiyorum hocam renkleri boğuk yapıyor o yüzden galiba quickwindows almak zorundayım.

bende quickwindow var ama kalite çakma. korede satılan ancak kılıfın arka yüzeyi de ön yüzeyi gibi kumaş kaplama ve uyuzuma gidiyor. kırlendi de . :/

FeLonieS

Üye
bende quickwindow var ama kalite çakma. korede satılan ancak kılıfın arka yüzeyi de ön yüzeyi gibi kumaş kaplama ve uyuzuma gidiyor. kırlendi de . :/
Evet öyle birşey alınca da sağlamını alacaksın ki sonradan uyuz olmayasın zaten telefon çok büyük kaba durunca hoş olmuyor ya.
Acaba bize Android L gelecek mi.

Evet öyle birşey alınca da sağlamını alacaksın ki sonradan uyuz olmayasın zaten telefon çok büyük kaba durunca hoş olmuyor ya.
Acaba bize Android L gelecek mi.

geleceğini sanmıyorum , gelmesine de gerek yok . garantisi bitince cloudy g3 romunu yükleyeceğim.. hız desen telefon canavar zaten . görünüm önemli benim için telefonda oyun bile yok Şuan 3 kılıfı da elime alıp denedim .. spigen slim armor hariç tüm kılıflar var..

telefonda hiçbir kılıf takılı değilken sanki başka bir telefon gibi hissediyorum ele tutunuyor ve saglam...

0.2mm kılıf dışı mat ekran koruyucu gibi kaygan terletme yapmıyor elde..

mavi olan ruber kılıf en şekil olan kılıf olmakla birlikte en dandik kılıf. hemen rengi değişiyor soyuluyor ama en çok yakışan da o ..

quickwindow ise oyun oynamak için felan neredeyse berbat kullanım veriyor. ancak telefonu cebine masaya herhangi biryere koyarken en ufak bir düşünce bile kalmıyor aklında :=)

spigene gelirsek sert plastikten üretilmiş kılıflar telefon düştüğünde pek bir koruma sağlamaz. yani kenarları ezikmez kırılmaz belki ama kesinlikle baskıdan dolayı ekranı çatlar.. bu yüzden spigen bu konuda zirvede...

bu arada lg g3 denedim uzun uzuna kamerası ve ekranı dışında (ekran derken 5.5" olması yoksa dibine kadar gir pixeller ikisinde de sayılmıyor) pek bir fark göremedim . hatta denediğim telefon tamamıyla boş ve hat takılı değildi benim telefonumda sadece 300mb yer boş 150 uygulama var ama g3 te takılmaları farkettim ..

yine de G2

Tepkiler: FeLonieS

FeLonieS

Üye

geleceğini sanmıyorum , gelmesine de gerek yok . garantisi bitince cloudy g3 romunu yükleyeceğim.. hız desen telefon canavar zaten . görünüm önemli benim için telefonda oyun bile yok
Bende öyleyim görünüm severim oyun oynamam. Garanti sorun değil eski roma dönüp sorunu çözebiliriz. O yüzden optimusg3 kurdum cloudyg3 den daha iyi. Görünümü g3

Bende öyleyim görünüm severim oyun oynamam. Garanti sorun değil eski roma dönüp sorunu çözebiliriz. O yüzden optimusg3 kurdum cloudyg3 den daha iyi. Görünümü g3

Bu root rom isi garantiyi etkilemez mi ?? Birde ne farki var.cloudy den..

+ onceki.mesaja ekleme yaptim

FeLonieS

Üye
Bu root rom isi garantiyi etkilemez mi ?? Birde ne farki var.cloudy den..

+ onceki.mesaja ekleme yaptim
Okudum mesajı hocam. Root rom etkiler ama orijinal rom kurarsın servise vermeden önce ilk aldigin gibi olur anlaşılmaz. Cloudy rom da görev yöneticisi falan yok birde şarjı daha iyi optimus romun o yüzden optimusg3 kurdum ben.

ya benim korkum yazılım yüklerken hep bi hata olur korkusu . %90 da kaldı ilerlemedi ah ah
başıma gelir diye korkuyorum yoksa çoktan sabahtan akşama kadar kurcalardım..

neyse ilerleyen zamanlarda kurmayı düşünüyorum zaten lg nin servisi pek iç açıcı değil galiba.

birde önceki g2 romunda olup g3te olmayan birşeyler var mı ? güncelleme felan alıyormu play store dan

Tepkiler: FeLonieS

FeLonieS

Üye
Güncelleme sıkıntısı yok aslında bizim romlar bölümünde var konusu ve videosu izlemenizi tavsiye ederim anlarsınız farkı.

twrp flashtan anlayan biri acilen bakabilir mi ?

flashladım birşeyi lg ekranında bekliyor açılmadı 2dk dır ?

Boran20

Üye
Bende de cam jelatin ve kırmızı spigen slim armor kılıf var. Başka kılıflar da var ama spigen'e alıştım onu çıkarınca telefon sanki başka telefonmuş gibi geliyor

Artık ben de G2 sahibiyim. Cihazım 16GB ve beyaz. Kutudan çıkardığımda %80 civarlarında şarjı vardı kullandım ve hızlı gidiyor batarya henüz oturmadığı için mi? İlk şarjım nasıl olmalı? Yüklemem gereken programlar, bilmem gereken ipuçları var mı? Teşekkürler şimdiden...

Tepkiler: Luck Star
Hos geldin aramiza hayirli olsun oncelikle dogru bir karar vermissin sarj ilk başlarda öyle daha sonra düzelir. Program olarak ram boşaltma programlarini tavsiye etmiyorum ancak Clean Master ve Ccleaner sürekli telefonunda yüklü bulunsun. İse yariyot gercekten

Tepkiler: GuiTaRisT111

Hoşbuldum, teşekkür ederim. Moto G almaya gittik, Xperia M2'ye baktık, sonra Nexus 5'i kurcaladık derken bi anda G2 alıp döndük. Şarj konusunda sorularım var. Şarjı ortalardayken, yani %40 veya %60 civarlarındayken şarja taksam sıkıntı olur mu? Telefonun şarjını komple bitirip öyle mi takmalıyım yoksa %15'in altına düşürmemem mi gerekiyor? %100 olmadan çeksem ne olur? Program olarak aynen dediğiniz gibi yapacağım. Sağ olun.

Şarj olarak bir yerde okudum oyle yarida sarja takmanin bir zarari yok ancak tavsiyem batarya %15 dustugunde takmandir. Pil simgesinde yildirim isareti olur sarj olurken sarj 100 oldugunda dolmustur ama hala yildirim varsa icinde daha tam sarj olmamistir o gittiginde tam sarj olur ve baya uzun sure goturur.

Çok teşekkür ederim bundan sonra öyle yapacağım. Peki şarj %15 oldu taktım diyelim. %100 olmadan çıkartabilir miyim? Mesela acil bi işim çıktı gitmem gerek?

Çok teşekkür ederim bundan sonra öyle yapacağım. Peki şarj %15 oldu taktım diyelim. %100 olmadan çıkartabilir miyim? Mesela acil bi işim çıktı gitmem gerek?
Ben cikartiyorum bir zararini gormedim eski pillerde veya bizim telefondaki pilden olmayan telefonlarda oyle bir problem varmis. Bir yerde cok ayrintili yazi okudun pil ve pilin ic yapisi vs. O pil galiba li-po yani bizdekinden di. Ve istedigin gibi sarj edebiliyodun. Ama tek tavsiyem %15 in altina dusurme en fazla 10. Cunku ben denedim %5 den sarj olmasi cok uzun suruyor. %15 ken hemen 70 80 oluyor

Tamam arkadaşım çok sağ ol. Seni de uğraştırdım.

Tepkiler: Luck Star