The SLayeR
Üye
ins abiAtarım kardeşim .
En kısa sürece G3 alacağım kısmetse ...
ins abiAtarım kardeşim .
En kısa sürece G3 alacağım kısmetse ...
Neye dayanarak söyledin bunu ?
Sorulariniza yanit vereyim malzemedeki plastik hissiyati devam ediyor, kamera sensoru g2 ile ayni ram desen 16 ligin ayni, pil ayni islemci de cok farkli degil acikcasi tek fark yazilim ve 2k ekran. Ben eger z2 ve m8 e butcem yetmiyorsa g2 alırım yetiyorsa g3 almam bunlari alirim. Pil omru bakimindan malzeme kalitesi bakimindan cok geride kaliyor g3 hicbir markanin koru korune fani degilim tamamen objektif konusuyorum. Ha z3 cikacak yakinda 6 ayda bir model çıkaran sony almaktansa htc one m8 almak en iyisi orasi ayri tabiBence kesinlikle bu 3 telefon arasından G3 alınmalı...
harbiden guzel duruyo abiKılıf muazzam ...
Telefona apayrı bir hava kattı ... Kalitesi , tasarımı 10 numara bir kılıf arkadaşlar ...
Arka taraf guzel de onden pek hos durmamisKılıf muazzam ...
Telefona apayrı bir hava kattı ... Kalitesi , tasarımı 10 numara bir kılıf arkadaşlar ...
bnce lg turkiyeArkadaşlar garanti olarak lg türkiye mi iyi , yoksa başarı garantili mi iyidir ?
bnce lg turkiye
basari ya gelirsek ben nedense iyi gormuyorum abi yane her urunun kndi marka servsinde tamir vb isleminde olmasi gerktgini dsunuyorum bnce lg den verKardesim buyurNe gibi farkı var kardeşim .
Başarı da iyi bir garanti firması diye biliyorum .
LG G3 siparişi vermeyi düşünüyorum 3-4 gün için de ... 1.775 TL Her ikisi de ...
Kardesim buyurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kilifi da alir almaz lg facebook sfna bak bedava kampanyasi vardi
Kardesim buyurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kilifi da alir almaz lg facebook sfna bak bedava kampanyasi vardi
N11.com dan mı alcan telefonu Ali?Sağlam ürünlerdir değil mi kardeşim ?
Bende buna bakıyordum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sahibinden de 1.500 e veren var nakite çevirmek için. Vatan bilgisayardan falan alınma 3-5 günlük teller var. 1600-1700 arası..olabilir hocam .![]()
Sahibinden de 1.500 e veren var nakite çevirmek için. Vatan bilgisayardan falan alınma 3-5 günlük teller var. 1600-1700 arası..
Lg turkiye garantili 1 hafta icinde kosulsuz sartsiz iade begenmezseniz direk olarak iade edebilirsinizSağlam ürünlerdir değil mi kardeşim ?
Bende buna bakıyordum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lg turkiye garantili 1 hafta icinde kosulsuz sartsiz iade begenmezseniz direk olarak iade edebilirsiniz