Lg G2 Klavyesi

Sponsorlu Bağlantılar

berkayyildizzz

Üye
Yok sadece kredi kartı :D
Yazdığın herseyi depolayabilir tabiki :)
Kredi kartlarini garantiye alirim da diger yazdiklarimi toplayip napcak bişey olmaz bence :D Tahmin suanlik iyi degil yazimi tanimasi lazim herhalde iyilesmesi icin

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
erhangun84

erhangun84

Üye
Sağol sayende benim dandik tablet bişeye benzedi:)

gutihaz1

gutihaz1

Üye
güzel klavye teşekkürler

bahaddin53

bahaddin53

Üye
    Konu Sahibi
Linklerde herhangi bir sorun varmı ? Ben takip ediyorum URL kısalttığım yerden 400 indirmede şuan ve artıyor herhalde linkler sağlamdır diye düşündüm ama bakmakta bi fayda var bi test edin bakayım :)

olcay 38

olcay 38

Üye
galaxy y acmaz degil mi 2.3.6

olcay 38

olcay 38

Üye
benim klavyede Turkce dil yok az boyutlu bisi kullancam ama bulamiyorum swype kullanamiyorum fln hersey zor

KingDroid

KingDroid

Üye
tema değişiyor sağolun teşekkürler

ciwano0114

Üye
Arkadaşlar cyanogenmod benzeri liquit smooth isimli bir rom kullanıyorum. Forumda paylaşılan LG3 klavyesni yükledim bu rom da olmuyor. Sıkıntı yapıyor. Bu olur mu acaba.? Cyanogenmod benzeri rom da çalıştıran varmı.
Zıp olduğu için yüklemek ten çekiniyorum rom u bozacak diye. Apk olsa yüklerim olmazsa silerim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arkadaşlar cyanogenmod benzeri liquit smooth isimli bir rom kullanıyorum. Forumda paylaşılan LG3 klavyesni yükledim bu rom da olmuyor. Sıkıntı yapıyor. Bu olur mu acaba.? Cyanogenmod benzeri rom da çalıştıran varmı.
Zıp olduğu için yüklemek ten çekiniyorum rom u bozacak diye. Apk olsa yüklerim olmazsa silerim

Klavye zaten apk olarak yükleniyor.

ciwano0114

Üye
Olmadi baska 3x4 klavye varmi benzer

oguzalp44

oguzalp44

Üye
merhaba üstte rakam şekli olmuyor
büyük olanımı indirmem lazım büyük olanı indirdim oldu teşekkür ederim

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt