Lg G2 karanlıkta tuş kilidi açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buraxlive

Buraxlive

Üye
5 lira hmm
Normaler ne adi var sa neyse
5 liraya aldigina gore fazla iyi olmayabilir.. De
Neysee su matlar guzel 20 lira parmak izi bırakmiyorda telefonu G2 daha da guzel gösteriyor
Dokunma hissi vermiyor o kadar
Napalim 10 lira taktirip geciniyoz G2 ile..[emoji771] [emoji779]

Bir öncekini de ayni yerde 5 liraya taktırdım en ufak sorun yoktu ozaman. Temperli cam istiyordum arkadaşım taktırmış yapışkan ile yapıştırıyorlarmış oda daha çıkmıyormuş çıkarttığın da ekranda lekeler bırakıyormuş. Bu sekilde kullanmaya devam etcez artık.

• Beğen
Tepkiler: McBoltt60

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Bir öncekini de ayni yerde 5 liraya taktırdım en ufak sorun yoktu ozaman. Temperli cam istiyordum arkadaşım taktırmış yapışkan ile yapıştırıyorlarmış oda daha çıkmıyormuş çıkarttığın da ekranda lekeler bırakıyormuş. Bu sekilde kullanmaya devam etcez artık.
Aynen öyle.. Böylesi daha iyi dusurmek veya ekranı cizdirmekden daha iyisi [emoji818] jelatin kullanarak devam etmek ....

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive
Gallahad

Gallahad

Üye
sensör ile knockon'un ne alakası var ki , ekrana 2 defa tıkladığında her şekilde açılıyor normalde bence bi ayarlarını falan kurcalayın

McBoltt60

McBoltt60

Üye
sensör ile knockon'un ne alakası var ki , ekrana 2 defa tıkladığında her şekilde açılıyor normalde bence bi ayarlarını falan kurcalayın
suanlik knock la alakasi yok
eger knock kullanicaksaniz ..
bu ÇİFT. TIKLAMA ozelligi kapatın. deRİM
ŞİMDİ.
TABİ. PANTOLON GİBİ. giyilecek tel cebe. koyucak olanlara onerim dir..

[emoji818] cebe. koyuldugu zaman ekran yüzü dışarı dogru koyulmasinda bsy olmaz dediğim. cift tiklama ozelligi acik olursa sifre yanlis olmasindan. surekli girmesi bir sorun olmaz...
ama bir sert cisme masa vs carptiginiz anda.oda belki tel. cami catlamis olur..
[emoji818]ekran yüzü. tene bacak tarafa bakilirsa bu cift tiklama özelliği. kapatilirsa iyi olur sürekli. ekran algiladigi icin sifre yanlış. girme sorun. cikabiliyor..

• Beğen
Tepkiler: dgnmrt95

Üst Alt