Lg G2 Kamera

Sponsorlu Bağlantılar

rodinatr

rodinatr

Üye
Enteresan gerçekten bende karşılaştırma yaptım ama nedense g2 kullanıcıları bunu bi türlü kabullenemiyor

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sucrofe

Sucrofe

Üye
G2'nin kamerası oldukça iyi aslında, iyi bir ayara ihtiyacı var.

kadir42

kadir42

Üye
Arkadaşlar g2 nin kamerası gerçekten benide rahatsız ediyor, 1 ay kadar önce aldım bu telefonu ve reklamlarından izlediğim kadarıyla gerçekten güzel bir kamerası var diye almıştım, bundan önceki kullandığım telefon lumia 925, ve ikisini kıyasladığım zaman g2 nin kamerası tam bir fiyasko helede gece ve loş ışık çekimlerinde, yaklaşık 3 yıldır dslr makina kullanıyorum ve en az 50 000 fotoğraf çekmişimdir cihazın ayarlarıyla oynadıktan sonra kafi derecede fotoğraflar yakalamak mümkün 13 mp olduğunu hissedebiliyorsunuz. Ama sorun şurda ben mesela gerçekten güzel bir fotoğraf çekmek istersem zaten gider fotoğraf makinamla çekerim bunlarıda zaten kıyaslayamazsınız, g2 den beklentim sadece anı yakalamak arkadaşlarınızla oturuyorsunuz yada herhangi bir etkinlik telefonu çıkarıp 2 dk ayar yapıcam diye bişey olmaz çıkarır çekersiniz ya olmuştur ya olmamıştır sorunda zaten burdan başlıyor. g2 nin kamerası otomatik ayarlarında gerçekten çok berbat odaklama olması gerekenden çok geç ve yavaş, gece karanlığında odaklama yaparken flaşlı odaklama yapılamıyor. sadece fotoğraf çekmeden hemen önce flaşı açıp odaklama yapıyor ama o da işaretlediğiniz bölge değil kendi kafasına göre kendine en yakın bulduğu alana odaklama yapıyor buda resimlerin flu yani bulanık çıkmasını sağlıyor. kırmızı göz engellemesi berbat ve odaklama yaparken verdiği flaş süresi aşırı derecede fazla bu da karşınızdaki insanları yeterinden fazla rahatsız ediyor helede çektiğiniz fotoğraf bulanık çıkıp yeniden çekmeniz gerektiğini söylediğiniz zaman genelde bıkkınlık sözlerini duyabilirsiniz, ayrıca renkler oldukça soluk resimlerde bir canlılık yok bütün bunların iyileştirilmiş bir kamera programı yardımıyla düzeltilebileceğini düşünüyorum.
Sonuç olarak G2 nin kamerası yeterli derecede güzel tabiki doğru ayarları veya yeterli ışığı bulduğunuz zaman, yanlız arkadaşlar ben telefonumla fotoğraf çekerken sadece istediğim anı yakalamak şip şak, fotoğraf işi uzamaması gerekiyor çıkarcaksın çekeceksin bitti her defasında ayar yapmak ışık düzeyini hesaplamak böyle işler için çok sıkıcı o yüzden G2 nin kamerası gerçekten bir fiyasko tabiki gelecek iyileştirmelerle değiştirilebilir...
Eh bu kadar açıklama yaptık artık biraz beğeni gelir :D

• Beğen
Tepkiler: rodinatr ve mehsevim
cintrikus

cintrikus

Üye
Arkadaşlar kameranın odakladığı andaki netlikle fotoyu çekince kaydedilen resim aynı netlikte değil. Kaydedilen resim bulanık biraz daha varmı bilgisi olan bu konuda

Üst Alt