Lg G2 Kamera

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Kamera
İyi günler. iki saat önce g2 telefon elime geçti. gerçekten çok güzel bir telefon. yalnızca kamerası beni hüsrana uğrattı gibi... 13 megapixel diyor ama biraz bulanık .. kamerayı açtığım da kamera hızlı açılıyor ama açıldıktan sonra hızlı hareket ettirdiğim de donuk donuk hareket ediyor... bu sorun acaba sadece bende mi ? eğer bendeyse ürünü tekrar göndereyim. başka bir sıkıntısı yok şimdilik

Invoke

Invoke

Üye
G2'nin kamerası gayet güzeldi aslında ama :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşımın G2 sinde de video çekiminde aşırı derecede yavaş.Ancak çok aydınlık bir ortamda çekerseniz 60 fps değerine ulaşabiliyorsunuz.Gece çekimlerinde fps max 15 civarı oluyor.

Bunun bir çözümü varsa yazın lütfen.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
G2'nin kamerası gayet güzeldi aslında ama :hmmm
bende öyle biliyordum ama beklentilerimin altında geldi...
Arkadaşımın G2 sinde de video çekiminde aşırı derecede yavaş.Ancak çok aydınlık bir ortamda çekerseniz 60 fps değerine ulaşabiliyorsunuz.Gece çekimlerinde fps max 15 civarı oluyor.

Bunun bir çözümü varsa yazın lütfen.
hayır ben de tam aksi.. video çekimin de hızlı foto çekiminde yavaş

PriZm

PriZm

Üye
:ah:

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
DH. forumda g2 konusunda kamera iyileştirmeyle ilgili bi bölüm var. mod la bunu iyileştiriyolar

boran9999

boran9999

Üye
İyi günler. iki saat önce g2 telefon elime geçti. gerçekten çok güzel bir telefon. yalnızca kamerası beni hüsrana uğrattı gibi... 13 megapixel diyor ama biraz bulanık .. kamerayı açtığım da kamera hızlı açılıyor ama açıldıktan sonra hızlı hareket ettirdiğim de donuk donuk hareket ediyor... bu sorun acaba sadece bende mi ? eğer bendeyse ürünü tekrar göndereyim. başka bir sıkıntısı yok şimdilik

Görsel eklerseniz yarcımcı olabilirim. Görsel olmayıpta yorum yapanlarada fazla itibar etmeyin derim. Sağlıcakla

Şimdi çektim aşağıdaki fotoğrafı ben bir fluluk göremedim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Adalı_009
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Görsel eklerseniz yarcımcı olabilirim. Görsel olmayıpta yorum yapanlarada fazla itibar etmeyin derim. Sağlıcakla

Şimdi çektim aşağıdaki fotoğrafı ben bir fluluk göremedim
yakın çekimlerde evet öyle çekiyor ama 4-5 metre uzaklıkta ki bir insanı bulanık gösteriyor. odaklanma sorunu değil odaklandıktan sonra da aynı şekil de gösteriyor. çin malları telefonlarının kamerasına benziyor. yalnız yakın çekim ve flashlı çekim de başarılı.

enterneoll

enterneoll

Üye
evet arkadaşımdaki g2'de video çekimleri sorunlu ben en başta inanmamıştım deneyince gördüm frame atlıyor kamera

PriZm

PriZm

Üye
evet arkadaşımdaki g2'de video çekimleri sorunlu ben en başta inanmamıştım deneyince gördüm frame atlıyor kamera
Aynen.Belki bir gece modu ayarı falan vardır dedim aradım aradım bulamadım.

enterneoll

enterneoll

Üye
Aynen.Belki bir gece modu ayarı falan vardır dedim aradım aradım bulamadım.
ben pek bakmadım direk standart ayarlarında denedim ve beni şaşırttı böyle olması acaba dijital görüntü sabitleyicisi yüzünden mi yaşanıyor bu sorunlar ?

PriZm

PriZm

Üye
ben pek bakmadım direk standart ayarlarında denedim ve beni şaşırttı böyle olması acaba dijital görüntü sabitleyicisi yüzünden mi yaşanıyor bu sorunlar ?
OIS sadece görüntü ufak sallanmalarda hareket etmesin diye yapıldı.Hatta G2'de fotoğraf çekerken bir 8-9 tane odaklanma karesi görürsün o karelerin yeşil olması OIS'in aktif olduğunu ve fotoğraf çekerken sarsıntının minimale düşürüleceğini gösteriyor.

bu daha çok gece modu ile alakalı birşey gibi ama ben bir ayar bulamadım.Cidden çok sinir bozucu.Ancak aydınlık mekanlarda 60 fps çekilebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
OIS sadece görüntü ufak sallanmalarda hareket etmesin diye yapıldı.Hatta G2'de fotoğraf çekerken bir 8-9 tane odaklanma karesi görürsün o karelerin yeşil olması OIS'in aktif olduğunu ve fotoğraf çekerken sarsıntının minimale düşürüleceğini gösteriyor.

bu daha çok gece modu ile alakalı birşey gibi ama ben bir ayar bulamadım.Cidden çok sinir bozucu.Ancak aydınlık mekanlarda 60 fps çekilebiliyor.
bu 60 fps falan ne oluyor karrdeşim ?

PriZm

PriZm

Üye
Video çekme/oynatma hızının insan gözünün son tarama hızına kadar hızlı ve akıcı olması.Buradaki animasyonlar farkı anlamanıza yardımcı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Eleştiri getiren arkadaşlar görsel eklerseniz sorununuza cözüm bulabiliriz sanıyorum. Örnek 2 adet fotoğraf koyuyorum. DSLR makinadaki lens yaklaşık resmi ithalatta 2500-3700 TL arasında satılan bir lenstir. Buyrun

LG G2

Canon EOS 650D / 24-105mm f/4 L IS USM

Sevgili N.A.W.Y de açıklamış 1 saniyedeki kare sayısıdır Yani 30fbs 1 saniyede 30 kare kayıt yapıyorken 60fbs 60 kare kayıt yapar.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
frame per second

• Beğen
Tepkiler: boran9999
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Video çekme/oynatma hızının insan gözünün son tarama hızına kadar hızlı ve akıcı olması.Buradaki animasyonlar farkı anlamanıza yardımcı olacaktır.

evet şimdi anladım bu fps olayını. eyvallah kardeşim.
Eleştiri getiren arkadaşlar görsel eklerseniz sorununuza cözüm bulabiliriz sanıyorum. Örnek 2 adet fotoğraf koyuyorum. DSLR makinadaki lens yaklaşık resmi ithalatta 2500-3700 TL arasında satılan bir lenstir. Buyrun

LG G2

Canon EOS 650D / 24-105mm f/4 L IS USM

Sevgili N.A.W.Y de açıklamış 1 saniyedeki kare sayısıdır Yani 30fbs 1 saniyede 30 kare kayıt yapıyorken 60fbs 60 kare kayıt yapar.
fotoğraflar fena değil... sanırım g2 sadece gece çekimlerin de ( loş ışıkta ) pek performansı değil. çünkü dün sabah çekimlerin de fena değildi... ve de gören herkes beğendi.. özellikle s3 kullanıcıları ..

nefret46

nefret46

Üye
OIS kamera yazıyor ama en ufak harekette bile bulanık çıkıyor? sadece bende mi böyle acaba?

Üst Alt