Tavsiye LG G2 İYİ TELEFON MU ?

Sponsorlu Bağlantılar

LG G2 İYİ TELEFON MU?

• EVET

Kullanılan: 20 83.3%
  • HAYIR

Kullanılan: 4 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    24
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gm discovery cihazina tam 1 yila yakin geldi geliyo deyip kitkat verdi o da ziyadesiyle sorunluymus diye okuduk :D Bilmiyorum Elite icin belki de daha kitkat bile yoktur.Lollipop da seneye bu zamanlar gelir.Bence hic bulasma fiyat avantajindan baska boyle markalarin hic bir artisi yok e g2 de yakin fiyatlardayken ne sebebple gm almayi dusunuyosun?

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
3 gb ram daha buyuk Ekrani felan Var sanirim Onu Dediler ama Lg De bir marka yani gm de Daha Kitkat yok :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Önemli olan marka degil ki Gm daha yola üc kagitla cikti cinli ureticiden aldigi urunu Turk mali diye satmaya calisti.Cin mali diye de kucumsemiyorum piyasayi sarsan cinli ureticiler de var biliyiruz onemli olan zihniyet meselesi.2 gb uzeri ram in 2 den cok farkli olmadigini soyleyebilirim bu bir avantaj sayilmaz simdilik.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Önemli olan marka degil ki Gm daha yola üc kagitla cikti cinli ureticiden aldigi urunu Turk mali diye satmaya calisti.Cin mali diye de kucumsemiyorum piyasayi sarsan cinli ureticiler de var biliyiruz onemli olan zihniyet meselesi.2 gb uzeri ram in 2 den cok farkli olmadigini soyleyebilirim bu bir avantaj sayilmaz simdilik.
Oyun ve uygulamalar 64 bit olacak. Hâliyle Ram'in de artması lazım.

mtlcn59

Üye
    Konu Sahibi
Furkan pc ile karistirma Yeni cikan Oyunlar pc de 64 bit destekliycek. Lg G2 2-3 yil Idare Etsin Yeterli bnm Icin.
Telefonu aldım yardımlarınız için teşekkürler. LG G2

• Beğen
Tepkiler: tatar1926