Tavsiye Lg G2 Hakkında Yardım

bir şeyi düzelteyim kaliteli olduğu kesin ama çizilmez değil.

Tepkiler: Elektr0

Elektr0

Üye
3 degil 2

Elektr0

Üye
çizilmez derken küçük darbelere karşı dayanıklı o manada dedim
buyur adam bire bir konuşmuş ve gorilla glass 3 ile korunuyormuş

gsmarena.com daki bilgiler yalnışlık payı çok az. Dh.com daki ana konuyu ben açsaydım 4 yazsaydım 4 mü olacaktı ? birde + olarak madem dh.com u takip ediyorsun LG G2 video incelemesi izle ? 3 degil 2...

Son düzenleme:
Tepkiler: GuiTaRisT111
çizilmez derken küçük darbelere karşı dayanıklı o manada dedim
buyur adam bire bir konuşmuş ve gorilla glass 3 ile korunuyormuş

anladım dostum. ama gorilla glass olmasa bile küçük darbeden bir şey olmaz zaten. benim eski corby 2'yi her elime alışımda yanlışlıkla laptop ın köşesine çarptırıyordum bir şey olmuyordu.

LimePie

Üye
anladım dostum. ama gorilla glass olmasa bile küçük darbeden bir şey olmaz zaten. benim eski corby 2'yi her elime alışımda yanlışlıkla laptop ın köşesine çarptırıyordum bir şey olmuyordu.
ama gorilla glassın bir farkı vardır elbet onca telefon gorilla glass kulanıyor yoksa adamlar plastik yapardı.
gsmarena.com daki bilgiler yalnışlık payı çok az. Dh.com daki ana konuyu ben açsaydım 4 yazsaydım 4 mü olacaktı ? birde + olarak madem dh.com u takip ediyorsun LG G2 video incelemesi izle ? 3 degil 2...
tamam dostum ben dhnin yalancısıyım adamla canlı destekte konuşmuşlar bende ordakini gördüm 2de olabilir yani

evet ama benim yazdığım sadece küçük darbeler için geçerli.. sen "küçük darbelerden bir şey olmuyor" yazmıştın çünkü

Sonuçta çoğu kişinin eleştirip beğenmediği bir çeşit plastik

Elektr0

Üye
GMD içinde gorilla glass 2 var diyorlar ana konusunda ama yok mesela. Telefonun yanında gelen ekran koruyucu işe yarar gorilla glass 2 olsa bile birde ekran koruyucu gerek bence ne olur ne olmaz telefona veriyoruz 1500-2000 lira aksesuarlar ile korumak lazım

Cihazına değer verenler kesinlikle ekran koruyucu filimler kullanmalı sonuşta çizilmelere ve darbelere karşı (çizilmez-kırılmaz değil) güçlendirilmiş plastik bir materyaldir.

Konu Sahibi
Cevaplarınız için çook teşekkür ederim ancak lg g2 türkiyede 16 gb ve beyaz var sadece. Bi çok yere baktım 32 gb bulamadım ve de 16 gb olan modelde kullanılabilir alan 10.8Gb veee 13 mp kamera ile 1dk lık video 120 mb. Bu telefonu almadan önce defalarca düşünmeniz herek bir konu bu kadar iyi özellikte bişe alcaksam herşeyim telefonda durmalı adam diyoki dropbox 50 gb alan veriyor .
Mesela sıralayacak olursak ne gibi üstünlükleri vardır Anreo330'a karşı Mali-T628 in?

kardeşim konuyu açtım kaçmış gibi oldum ama bende yanıt veriyim.

note 3 türkiyedeki 2 işlemcili versiyon . LG G2 den iyi evet neden böyle anlamadım ama snapdragon 800 ün güncellemelerinden dolayı olabilir. benden lg g2 alıcam haftaya video incelemelerini izledim dh de . realracing 3 te fps düşmesi yaşanan yerler oluyor. ancak yazılımla iyileştirilebiliyor deniyor.

Invoke

Üye
IPS ekran dandik değildir, g2'nin sunduğu görüntü belki de en iyisidir şuan için...Hem ekran dedin mi aklına LG gelmeli zaten. =P

Tepkiler: Elektr0, Dede ve Luck Star
    Konu Sahibi
IPS ekran dandik değildir, g2'nin sunduğu görüntü belki de en iyisidir şuan için...Hem ekran dedin mi aklına LG gelmeli zaten. =P

ben konuyu açtığımda telefonu daha elime almamıştım ancak şuan gördüğünüz gibi aklımda soru felan kalmadı . az önce cep telefonları genel bölümündede ayrıntılı konu açtım . LG G2 alıcaklar düşünmeden alabilir . hemde hafıza kartı girişi olmamasını hiç düşünmesinler OTG den usb bağlayıp 2dk ye istediğinizi atarsınız zaten telefonda yer kaplayacak tek şey

1) telefonla çektiğiniz videolar 1dk video = 100-150mb yer kaplıyor
2) film dizi 720p 1080p bunlarda 2-3gb desek baya yer kaplar ama bunları usb den at sil veya izle sonra usb ye at sil yöntemiyle aşabilirler D

edit: LG G2 nin ekranı şuan gördüğüm tüm android ekranlardan iyi .
belki size note 3 s4 felan daha iyi gelebilir ama şöyle düşünün

samsung arka planları siyah ve simgeleri turuncu felan size çok parlak ve netmiş gibi geliyor ama elinize alıp incelerseniz aradaki farkı görürsünüz

LimePie

Üye
Snn telefon eski bir telefon bnmki yeni bir telefon telefon hakkinda bilgin yoksa bi arastir eski telefonla yada corbyle lg nin dayanikliligina bak eski telefonlar yeni telefonlara kore daha dayanikli yani kalas olur bi farki dusun ona gore yorum yaparsan sevinirim eger okdr bilgin varsan binbasi sen olsaydin bilmedigin konularda yorum yapip insanlari yanlis bilgilendirme burasi insanlarin saglam bilgi alacagi biyer o yuzden yanlis bilgileri kendine sakla k.bakma simdiden

KayraBey

Üye
G2 candır

Tepkiler: Invoke