GuiTaRisT111
Üye
bir kere telefonun camı gorilla glass 2 değil 3 tür ve kaliteli çizilmez camdır
true hd ips plus ekranı gayet başarılı çok net ve canlı bir ekranı var Yazıları çok keskin
üst seviye bir cihaz ve fiyatı öteki telefonlara nazaran uygun almanızı tavsiye ederim
aldıktan sonra jelatin ve flip cover almanızı tavsiye ediyorum.Ama genede siz bilirsiniz
3 degil 2bir kere telefonun camı gorilla glass 2 değil 3 tür ve kaliteli çizilmez camdır
true hd ips plus ekranı gayet başarılı çok net ve canlı bir ekranı var Yazıları çok keskin
üst seviye bir cihaz ve fiyatı öteki telefonlara nazaran uygun almanızı tavsiye ederim
aldıktan sonra jelatin ve flip cover almanızı tavsiye ediyorum.Ama genede siz bilirsiniz
çizilmez derken küçük darbelere karşı dayanıklı o manada dedimbir şeyi düzelteyim kaliteli olduğu kesin ama çizilmez değil.
buyur adam bire bir konuşmuş ve gorilla glass 3 ile korunuyormuş3 degil 2Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çizilmez derken küçük darbelere karşı dayanıklı o manada dedim
buyur adam bire bir konuşmuş ve gorilla glass 3 ile korunuyormuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çizilmez derken küçük darbelere karşı dayanıklı o manada dedim
buyur adam bire bir konuşmuş ve gorilla glass 3 ile korunuyormuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama gorilla glassın bir farkı vardır elbet onca telefon gorilla glass kulanıyor yoksa adamlar plastik yapardı.anladım dostum. ama gorilla glass olmasa bile küçük darbeden bir şey olmaz zaten. benim eski corby 2'yi her elime alışımda yanlışlıkla laptop ın köşesine çarptırıyordum bir şey olmuyordu.
tamam dostum ben dhnin yalancısıyım adamla canlı destekte konuşmuşlar bende ordakini gördüm 2de olabilir yanigsmarena.com daki bilgiler yalnışlık payı çok az. Dh.com daki ana konuyu ben açsaydım 4 yazsaydım 4 mü olacaktı ? birde + olarak madem dh.com u takip ediyorsun LG G2 video incelemesi izle ? 3 degil 2...
ama gorilla glassın bir farkı vardır elbet onca telefon gorilla glass kulanıyor yoksa adamlar plastik yapardı.
tamam dostum ben dhnin yalancısıyım adamla canlı destekte konuşmuşlar bende ordakini gördüm 2de olabilir yani
GMD içinde gorilla glass 2 var diyorlar ana konusunda ama yok mesela. Telefonun yanında gelen ekran koruyucu işe yarar gorilla glass 2 olsa bile birde ekran koruyucu gerek bence ne olur ne olmaz telefona veriyoruz 1500-2000 lira aksesuarlar ile korumak lazımama gorilla glassın bir farkı vardır elbet onca telefon gorilla glass kulanıyor yoksa adamlar plastik yapardı.
tamam dostum ben dhnin yalancısıyım adamla canlı destekte konuşmuşlar bende ordakini gördüm 2de olabilir yani
GMD içinde gorilla glass 2 var diyorları ana konusunda ama yok mesela telefonun yanında gelen ekran koruyucu işe yarar gorilla glass 2 olsa bile birde ekran koruyucu gerek bence ne olur ne olmaz telefona veriyor 1500-2000 lira aksesuarlar ile korumak lazım
tamam dostum küçük darbelerden olmuyorsa gorilla glassın özelliği ney ozaman ?evet ama benim yazdığım sadece küçük darbeler için geçerli.. sen "küçük darbelerden bir şey olmuyor" yazmıştın çünkü
tamam dostum küçük darbelerden olmuyorsa gorilla glassın özelliği ney ozaman ?
Evet.Andreo330 dan Mali-T628 dahamı iyi diyorsunuz?
Mesela sıralayacak olursak ne gibi üstünlükleri vardır Anreo330'a karşı Mali-T628 in?
IPS ekran dandik değildir, g2'nin sunduğu görüntü belki de en iyisidir şuan için...Hem ekran dedin mi aklına LG gelmeli zaten. =P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?