Luck Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
4K video hiç önemli bir şey değil YouTube'da bile 4K video desteği yok önemsiz yani. Note 3 çok az önde diyebilirim ama G2 de tam bir canavar
Orasına ben karışmam güveniyorsan alteşekkürler dostum . bu arada sıfır almak yerine 1-2 tane 1hafta yada 2 hafta kullanılmış cihaz buldum . garantili ve 1600 TL ye alınmış cihazlar . ancak fiyatları 1250 TL ve çizik olmadığını iddaa ediyorlar
bunları almalıyım acaba faturalo garantili diyor sonuçta . yurt dışından aldığını kayıt ettirte bile onun faturası olmaz sonuçta
kim dedi sana Corning Gorilla Glass 'ın olmadıgını bu telefonun ekranı şuan için dünyanın en iyi ekrandır ( True HD-IPS ) ve telefonun ekranında Corning Gorilla Glass 2 mevcuttur... Bu Corning Gorilla Glass çizilmez bir cam teknolojisi değildir ZOR çizilen bir cam teknolojisidir...
bu cevap daha aydınlatıcı oldu teşekkürler . ancak nokia x6 aldıktan sonra iphone 4 -4s -5 dışında hiçbir telefonu elime almadım o yüzden teknolojiye uzağım biraz.
bu hafıza konusunda bir fikrin varmı dostum
LG G2 de 16 GB hafıza oyun oynuyacaksan yetmez kesinlikle 32 GB almalısın . Yok ben sadece e posta facebook twitter için kullanıcam diyorsa 16 GB yeterlidir
( fiyat farkı baya var arasında kullanan arkadaş yokmu buralarda
bende şuan ipod touch 32 gb var ne varsa yüklü telefonda biliyorum böyle kullanamıyacağımı ancak
yani diyelimki 16gb aldım . elimde hiçbişey yüklenmemişken ne kadar bir hafıza kalıyor ?
telefonu kutudan çıkart aç 11- 12 Gb lık hafıza olur 16 Gb lık modeli alırsan 32 gb lık modelde ile 25-26 GB lık hafıza olur... kullanan arkadaşlar var LG G2 'nin ana konusuna bakacaksın
evet az önce araştırdım ve şok oldum öylesine özellikli bir telefonda 16gb başlangıç modeli olamaz . olsa bile hafıza desteği olması gerek .
şuan yine kararsız kaldım 2.elde çok temiz ucuza telefonlar bulmuştum ancak hepsi 16gb . benim ipodumdaki müzikler sadece 4gb
Bana göre Şuan için idda ediyorum Dünyanın en başarılı ekranı G2 de bulunuyor. Tek dez avantajı artırılabilir hafızası yok teknik destek nasıl olur bilemem ama güncelleme almasa bile bu gün sınıfında 2-3 güncelleme almış cihazlarında önünde bir performansı var 32 Gb lik modelini almanda yarar var çünki bunda bile 24.8Gb kullanılabilecek yer var 16 Gb li olanı sıkıntılı olur kanısındayım.karar verdim sayılır
tek bişey kaldı IPS ekran
bu konuda çok fark varmıdır ekran kaliteleri arasında fark ?
çünkü ekran çok önemli benim için gider G2 alırım biyerde başkasını görürüm pişman olmıyayım çünkü aldıktan sonra en azından 2-3 sene kullanmam gerekicek .
G2 -HTC one - Xperia Z - samsung s4 ekranları nasıldır acaba. bunada karar verdiimmi yarın alıyorum
Andreo330 dan Mali-T628 dahamı iyi diyorsunuz?IPS ekranlar çok başarılı ekranlardır. Ekran konusunda G2'de bir sorun yaşamazsın ama GPU bakımından Note 3 biraz daha iyi. Ayrıca microSD desteği de var. S-Pen, MultiWindow gibi özellikler de çok işe yarayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?