Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg G2 firmware hatası
Sponsorlu Bağlantılar
Yusuf Saracen
Üye
Balla bendede kaliyodu ama d80220b kurunca sorun halloluyordu
Nasıl yani? Ben Almanya 20d kurmaya çalışıyorum ama olmuyor, %2'de duruyor. N'apmam lazım?
aris52
Üye
ben kendi programı ile Lg mobile support tool kurmayı deniyorum,fakat %49 engeline takılı kalıyorum. telefonun bağlantı özellikleri nasıl olmalı acaba, geliştiri seçeneklerinde ayarlar nasıl olmalı tarif edebilir misiniz.
naoto06
Üye
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı
lg nin kendi sitesinden room indirebilen varmı acaba
sadece bana has bir uygulamamı acaba
bu linke tıkla. = den sonra telfonunun imei numarasını yaz. telefonuna tanımlı en son sürüme sahip kdz dosyasını direkt indirebilirsin.
djcancox
Üye
arkadaşlar yeni konu açmadım kalabalık olmasın diye bende şöyle bir sorun oluıştu lg g2 32 gb telefona rot yaptım trwrp yükledim custom rom kurdum 3 yada 5 tane kadar en son g3 romlarını denedim ve bu neızu mx4 ün fly os deki romlardan da denemiştim neyse sonrasında ben şu an stock roma dönemiyorum %2 de kalıyor normal LGMobile Support Too imei yoluylada yüklenmiyor onda da hata alıyor pc ye format bile attım bu sorunlardan dolayı acaba diye win 8 bu arada backup almıştım ama tabi orjınal olmuyor tel gene root lu kalıyor başına bu olay gelen deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler