LG G2 en iyi lollipop stock rom hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

ERHAN58

ERHAN58

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 en iyi lollipop stock rom hangisi
Şarj dolum süresi hızlı olan şarjı iyi giden en iyi lollipop stock rom bilgilerinizi öğrenebilir miyim

1amisos

1amisos

Üye

Birçok stock rom denedim en iyi eur open sondan bir önceki tavsiye ederim, 6-7 saat ekran süresi alıyorum şarj süresi de iyi 2 saati geçmiyor.

1amisos

1amisos

Üye
Lg flash tool ile yükledim zaten ordan yükleyince her şey siliniyor

ERHAN58

ERHAN58

Üye
    Konu Sahibi

Birçok stock rom denedim en iyi eur open sondan bir önceki tavsiye ederim, 6-7 saat ekran süresi alıyorum şarj süresi de iyi 2 saati geçmiyor.

saolun bilgi için hard reset attınız mı peki
herşey silinmiyor orda hard reset kısmını işaretleyince herşey siliniyor ben hard reset atmadan upgrade ile geçmeyi düşünüyorum bi kaç tane rom denedim ama ciddi şarj dolum süresi ve ekran süresi sıkıntıları yüzünden kitkata geri dönmüştüm

avast

avast

Üye
30hler nasil

1amisos

1amisos

Üye
saolun bilgi için hard reset attınız mı peki
herşey silinmiyor orda hard reset kısmını işaretleyince herşey siliniyor ben hard reset atmadan upgrade ile geçmeyi düşünüyorum bi kaç tane rom denedim ama ciddi şarj dolum süresi ve ekran süresi sıkıntıları yüzünden kitkata geri dönmüştüm
Ben lg flash tool ile cse flash üzerinden yapıyorum her şey siliniyor bu romu tavsiye ederim

hakfad

Üye
Arkadas tavsiyem 10c jelibinden guncelle kitkata lolipopa heves etme beskurus etmez